Țiganii iar ne-au făcut de râs în Europa

tigani furt bijuterii europa anglia Țiganii iar ne au făcut de râs în Europa

Țiganii, iar ne-au făcut de râs în Europa

Există o veche zicală care sună cam așa: “Țiganul, tot țigan e …”

În România, am ajuns în situația în care, de ani buni de zile, românii sunt discriminați în propria lor țara. Țiganii acționează după propriile lor “legi”, își fac singuri “dreptate”, românilor le este pur și simplu frică să lupte pentru dreptul lor de a fi … cetățeni onești. Dacă mergi în piața de alimente, unde teoretic ar trebui să poți cumpăra legume și fructe direct de la țărani, n-ai nici o șansa … Piața este plină de țigani, iar marfă nu poți cumpăra decât tot de la țigani. Aceștia sunt foarte bine organizați, așteaptă de dimineață să vină țăranii cu legume și fructe la piață și cumpără marfa de la ei “cu japca” (cu forța). Țăranii, de obicei persoane în vârstă care cultivă și ei câteva legume și mai vin pe la piață să-și facă și ei un bănuț, nu prea au de ales, de cele mai multe ori sunt amenințați de către găștile de țigani care controlează pur și simplu piața … Poliția (patrula) mai trece câteodată agale prin piață și se salută cordial cu șefii găștilor de țigani, cu care de altfel se cunosc de ani de zile … Deh, mai primește și polițistul sau jandarmul câte-o plasă de vinete, să pună nevastă-sa pe iarnă …

În Bulgaria, de câteva zile, a început Războiul împotriva țiganilor, cetățenii bulgari s-au săturat să mai suporte “șmecheriile” și amenințările țiganilor din Bulgaria, astfel că, mii de bulgari au ieșit în stradă și au atacat cartierele unde locuiau țiganii. Fenomenul s-a extins rapid în toată Bulgaria, inclusiv în capitala Bulgariei, Sofia.

În altă parte a lumii, în Anglia, parcă nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat … Țiganii își văd în continuare de preocupările lor moștenite de sute de ani, din generație în generație … Una dintre aceste preocupări fiind, furtul. Proprietarul unui magazin cu bijuterii din Leicester, Marea Britanie a descoperit furtul unor bijuterii cu ajutorul camerei de luat vederi montate în magazin. Cine erau hoții ? Trei românce ! Așa știe și proprietarul care a postat imaginile pe Youtube, așa știu și cetățenii din Marea Britanie, așa știe toată Europa … Iarăși fură “românii” prin Anglia …

De ce ? Unul dintre motive este faptul că, polițiștii care-i prind în flagrant pe hoți, niciodată nu-i întreabă etnia, ci cetățenia ! În actele oficiale, este specificată cetățenia persoanelor, nu etnia ! Și ce scrie în actele acelor persoane ? Scrie “cetățean român” !!!

Al doilea motiv este bineînțeles faptul că, de vreo câțiva ani, țiganii sunt numiți “romi” sau “rromi“, nu țigani, iar asta creează confuzie (asta s-a și dorit de fapt) … Am scris mai pe larg despre acest lucru, aici: http://dan-blog.ro/tigani-sau-rromi.html

Iată ce comentarii au fost făcute pe Youtube la filmulețul cu furtul bijuteriilor din magazin:

@ wariusification: – i fuck all somalis and you too… somalis are mother fuckers and you are mother fucker too! Fuck all Romanians! There bloody theives!

@ Argo108: – Anyone who are from Somali, Canada and Romania… fuck their mothers!

@ boboboe1: – Fuck All Romanians, Somalis! Romanians are thieves, dnt trust them! Somalis are terrorist, kill them! Wait! Kill thieves too! They are the burden of the society!
Romanians go to HELL!
Somalis go to HELL!!

Deci, după cum vedeți, europenii ne arată cu degetul și spun: ROMÂNII FURA !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=KcL3TB3eJ-g

Categorie articol [ Social, Stiri ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

13 comentarii la “Țiganii iar ne-au făcut de râs în Europa”

 • ... a scris la 28 septembrie 2011, 9:34   [#1]

  Ar trebui sa luam exemplul bulgarilor … sa ne mobilizam sa facem ceva … dar nu cu petitii online si eventuri pe Facebook … sa facem ceva care sa conteze … nu instig impotriva celor de culoare, instig impotriva neoamenilor.

 • ... a scris la 28 septembrie 2011, 19:47   [#2]

  trebuie sa facem ceva ca altfel vom ajunge mai rau, dar cu blandete. :-"

 • ... a scris la 28 septembrie 2011, 20:54   [#3]

  Daca raminem blinzi in privinta zdrentelor astora, uite cea iesit pana la urma … Astia trebe taiati cu propriile sabii si dati spre mincare propriilor copii … Tiganul tot tigan e, dar au drepturi si ei, deci prin lege … atita rezolvam: cite un an sau doi la puscarie, poate trei, dar dupa ce iese din puscarie fiecare se intoarce la ale lui, adica la furat.

 • ... a scris la 28 septembrie 2011, 21:04   [#4]

  Felicitari pentru titlu.
  Ne fac de ras peste tot iar noi romanii daca iesim din tara suntem considerati tot tiganii.
  Am cateva rude in strainatate si au probleme cateodata in comunitate.

 • ... a scris la 29 septembrie 2011, 21:50   [#5]

  Oare cine-i mai tigan, cel care fura sau cel care a facut legile in asa fel sa se merite sa furi ?

 • cminor
  ... a scris la 30 septembrie 2011, 12:36   [#6]

  Acum sincer, cand a coborat un fost coleg de trupa in Italia, ROma, in aeroport pe partea stanga se vorbea tiganeste, pe partea dreapta moldoveneste..
  Nu doar ei fura, dar tot ne fac de cacao.
  Parerea mea este ca ar trebui data o lege, prin care buletinele sa se modifice, si sa se specifice etnia, in plus, la 3 infractiuni in afara tarii, sa li se retraga cetatenia..
  nu ca nu i-ar mai trimite inapoi, dar poate mai au una, si raman cu aia :-w

 • ... a scris la 5 octombrie 2011, 10:17   [#7]

  Exact,bătaie ca la urs.

 • Lory
  ... a scris la 25 mai 2012, 6:20   [#8]

  Trebuie sa li se ia titlul de romi, fiindca sunt TIGANI. Sa nu mai faca nimeni confuzie intre tigani si romani. A 2 a la mina, sa li se taie mina cu care fura, la ciorile astea. A 3 a la mina nu mai confundati tiganii cu oameni, asta e o rasa nenorocita, inferioara, pe toata planeta. Un tigan e om cand il vezi de la 1 km. :-w

 • roman adevarat
  ... a scris la 26 decembrie 2012, 22:28   [#9]

  Noi romanii , credeti ca putem sa -i iubim pe tigani? Ei sunt ai nostri si ne iubesc asa de mult, ca ar vrea sa disparem.Cei care s-au dat cu ei NU mai sunt romani, dar dei CARE AU RAMAS ROMANI , sa ii dea afara din tara noastra pe toti tiganii spurcati!!! Romania este tara noastra NU a lor!!!! Sa plece frati romani de la noi!!!!

 • dariam
  ... a scris la 22 ianuarie 2013, 23:34   [#10]

  1. De unde atata siguranta ca tiganii ii ameninta pe taranii veniti mai devreme? Doar pentru faptul ca poate unii dintre ei ar fi negociatori mai buni si conving taranii sa le dea marfa la un pret mai mic si sa ramana ei in loc? De unde stii ca pur si simplu taranilor nu le este mai comod sa isi vanda marfa in jumate de ora si apoi merge acasa si-si vede de treaba. Daca chiar asa rau s-ar intelege cu tiganii carora le vand marfa nu cred ca ar merge sa vanda in acelasi loc si a 2-a si a 3-a oara.
  2. De ce e super tare atunci cand un roman reuseste sa dobandeasca cea de-a doua cetatenie (fie ea de care o fi), dar cand e vorba ca un tigan, care si-a castigat cetatenia romana pe drept, nu mai e ok?
  3. Intr-adevar, sunt cunoscute infractiunile realizate de tigani si/sau romani prin strainatate, dar ca deobicei, exemplele negative sunt primele promovate. E foarte posibil ca in raport cu alti cetateni straini sa fim tratati usor “prudent”, dar pana la urma, daca tu esti o persoana cinstita, un om bun, impresiile acelea vor trece.
  Pana la urma, un om este definit prin faptele sale de zi cu zi, si nu ar trebui definit pe baza unor prejudecati bazate pe etnia, religia, orientarea sa sexuala etc.

 • ... a scris la 21 aprilie 2017, 18:05   [#13]

  este foarte simplu sa se termine cu balacareala, ai nostri luminati sa dea o lege, cersitul sa fie pedepsit cu inchisoare dar… e o problema, noi ii lasam sa ne faca de ras, ca nu am fi in stare sa o respectam LEGEA .

Trackbacks

 1. Ţiganii
 2. Țigani (rromi) care tâlhăresc în Italia

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?