Țigani (rromi) care tâlhăresc în Italia

tigan rom rrom talharie italia Țigani (rromi) care tâlhăresc în Italia

Țigani (rromi) care tâlhăresc în Italia

Filmulețul următor a post publicat pe internet de către un cetățean italian și a stârnit reacții extrem de … violente chiar – ATENȚIE! – la adresa românilor! Pentru că, la fel ca mulți dintre cetățenii vest-europeni, aceștia nu fac distincția între “rrom“, “rom” și “român“!

tigan rom rrom talharie italia 2 Țigani (rromi) care tâlhăresc în Italia

Iar pentru denumirea de “rrom“, puteți să-i mulțumiți lui Ion Iliescu, fostul președinte al PSD, fost nomenclaturist comunist și fost președinte de țară, la rândul lui, pe jumătate țigan (pentru că, pe vremea când s-a născut el, se numeau “țigani” și nu “rromi”!) – potrivit informațiilor apărute până cum în presa din România.

Un țigan, pe pașaportul căruia scrie clar “cetățenia română“, tâlhărește cu violență, femeile din Italia. Înțeleg supărarea italienilor și le dau dreptate. Și nici nu poți avea pretenția de la ei ori de la alți europeni, să învețe ei ce înseamnă “rrom” și ce înseamnă “român” (câtă vreme, atât pe pașapoartele românilor cât și pe pașapoartele rromilor scrie clar: cetățenia română!), dacă noi ca popor nu am fost în stare să ne apărăm … NUMELE, acceptând tacit decizia lui Ion Iliescu de a-i numi “rromi” pe țigani!

În doar câteva ore, filmulețul a strâns peste 2.9 milioane de vizualizări!!!! Dacă citiți comentariile italienilor, vă îngroziți! Sunt inclusiv unii care spun că, imigranții români ar trebui împușcați!


Ei, uite-așa se naște și se consolidează în Europa de vest (și nu numai!), ura pentru români. Din cauza faptelor antisociale (de multe ori violente!) comise de către țigani!

Vă mai amintiți de Romulus Nicolae Mailat, țiganul care a fost condamnat la închisoare pentru că a jefuit, violat și ucis o italiancă de 47 de ani, într-o suburbie a Romei? Ei bine, pe internet ori în presă, nu scrie “țigan“, scrie “un român” sau (în presa românească) scrie cel mult “un român de etnie romă“. O chestie isesizabilă de … nuanță, pentru un vest-european.

Și nu doar italienii îi confundă pe români cu romii, ci și suedezii îi confundă pe români cu romii. Și englezii, uneori și francezii și mulți alții …

Categorie articol [ Social ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Țigani (rromi) care tâlhăresc în Italia”

 • Severus
  ... a scris la 17 noiembrie 2016, 22:13   [#1]

  Sa stea la inchisoare pana uitam de ei ! Animale, nu oameni !
  La talharie inainte si la muncit inapoi!

 • Lali
  ... a scris la 2 decembrie 2016, 17:01   [#2]

  Vorbiti ca si cum romanii ar fi singura natie din lume care n-are criminali sau hoti. Am trait in Romania primii 30 de ani din viata si stiu cum erau hartuite femeile; am avut si prietene care au fost violate. De romani, nu de tigani.

  Romii au fost sclavi in Romania vreme de sute de ani. Saracia si mizeria se mostenesc. Mare parte din ei sint saraci, needucati, si au putine optiuni pe piata de munca. Un sfert din natie a emigrat, si Romania tot are somaj: ce sanse au aia de la fundu piramidei? Si ce asteptari aveti din partea unor straturi sociale care sint abandonate de societate? Sa se intinda la pamint si sa moara? Ar fi foarte convenabil, nu-i asa, da ei, ai dracu sarantoci, in loc sa dea ortu popii de buna voie, iti dau in cap si-ti fura portofelu! Pentru ca, dragii mosului, e o legatura directa intre saracie si delicventa.

  E vina statului roman ca in ultima suta de ani n-a fost in stare sa-i integreze. Nici in comunism n-a existat vreun efort in directia asta. Acu, nobil popor roman, culege ce-ai semanat.

 • Severus
  ... a scris la 2 decembrie 2016, 18:10   [#3]

  Lali, sa nu intelegi gresit, sa stea la inchisoare toti infractorii care fac asa ceva, nu conteaza de culoare, sex, cetatenie, religie, nationalitate…
  Deci nu doar tiganii.

 • Severus
  ... a scris la 5 decembrie 2016, 14:00   [#4]

  Dar tiganii tineri oare ce au in cap? aproape nimic dupa cum se vede in urmatorul videoclip (fiti atenti la chiuveta cum se spala scarbosenia)
  Nici macar cu o curea nu-l mai dresezi pe acest exemplar…
  Nerecomandat persoanelor sensibile !

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?