The Impossible (2012)

the impossible 2012 The Impossible (2012)

The Impossible (2012)

Azi este sâmbătă, sfârşit de weekend şi … m-am pregătit de film. Pentru acest sfârşit de săptămâna am ales un film pe care aş fi vrut să-l vizionez mai de multă vreme, însă am tot “sărit” peste el.

Propunerea pentru acuma seara, este The Impossible, un film din 2012. The Impossible este povestea impresionantă a unei familii captive, alături de alte mii de străini, în timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie. Teroarea este însă diminuată de compasiunea, curajul şi bunătatea oamenilor, în cele mai negre ore din vieţile lor.

Maria, (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) şi cei trei copii îşi încep vacanţa de iarnă în Thailanda, aşteptându-se la câteva zile de relaxare într-un paradis tropical. În dimineaţa zilei de 26 decembrie, în timp ce familia se afla la piscină, se aude un zgomot asurzitor. Imediat după aceea, un val uriaş se îndreaptă spre toţi cei de acolo.

Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “The Impossible (2012)”

  • ... a scris la 18 februarie 2013, 14:57   [#1]

    Joi sau vineri l-am vazut..Este un film remarcabil..Cel putin mie mi-a placut foarte mult…Drama pe care au trait-o atunci unii oameni este de neinchipuit…

  • ... a scris la 26 februarie 2013, 0:20   [#2]

    Ewan McGregor este genial in acest film! Rol perfect, talent nativ, reusita totala!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?