The Hurt Locker bate Avatar

The Hurt Locker bate Avatar la Oscar

hurt locker The Hurt Locker bate Avatar

The Hurt Locker, filmul realizat de Katherine Bigelow a cucerit 6 premii Oscar, pentru cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun scenariu, pentru adaptare, pentru cel mai bun montaj și editare de sunet.

The Hurt Locker a surclasat astfel Avatarul lui James Cameron, in ciuda faptului ca Avatar a batut toate recordurile la incasari. Probabil ca situatia se va schimba semnificativ si in privinta incasarilor la pelicula The Hurt Locker dupa castigarea celor 6 premii Oscar …

Probabil ca cei care au votat in favoarea filmului The Hurt Locker, au coborat cu picioarele pe pamant, multa lume se astepta ca Avatarul sa castige detasat.

The Hurt Locker trailer:

Filmul Avatar a lui James Cameron a primit o mica lecție, castigand doar 3 premii Osacar, filmul fiind apreciat in special pentru efectele speciale, domeniu in care James Cameron de fapt si-a inceput cariera.

Inglorious Basterds, poate fi considerat marele invins, deoarece in ciuda faptului ca, Waltz a câștigat premiul pentru cel mai bun actor secundar, acesta nu a primit niciun alt premiu.

Inglorious Basterds trailer:

Categorie articol [ Filme ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “The Hurt Locker bate Avatar”

  • ... a scris la 8 martie 2010, 9:39   [#1]

    nu mi-a placut nici unul dintre filmele astea. pesonal mi-a placut G.I. JOE, care la efecte cred ca a fost cel putin lafel de bun ca avatar, poate chiar mai bun

  • ... a scris la 17 martie 2010, 22:57   [#2]

    Ma sincer nu am vazut The hurt Locker dar urmeaza sa ..
    Cat despre Avatar a fost frumusel filmul, mie chiar mi-a placut .

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?