The Amazing Spider-Man (2012)

The Amazing Spider Man 2012 150px The Amazing Spider Man (2012)

The Amazing Spider-Man (2012)

Nu de multă vreme a apărut filmul The Amazing Spider-Man, o continuare a seriei de filme cu Spider Man din anii trecuţi. Cei care îşi mai aduc aminte de primele filme cu Spider Man, în mod sigur vor dori să vizioneze şi acest film …

Comparativ cu celelalte filme din seria SpiderMan, povestea acestuia m-i s-a părut puţin că “trasă de păr”, chiar dacă filmul face parte din categoria “Fantasy” unde imaginaţia zburda în voie. Filmele mai vechi cred că au fost totuşi mai bine realizate.

The Amazing Spider-Man (2012) stă bine însă la capitolul “efecte speciale”, dat fiind faptul că în anul 2012 tehnologia realizării filmelor este mult avansată comparativ cu perioada în care au fost realizate mai vechile filme cu Spiderman.

The Amazing Spider Man 2012 The Amazing Spider Man (2012)

Descriere film
Peter Parker e un adolescent care, ca mai toţi adolescenţii din lume, încearcă să-şi dea seama cine e şi ce l-a determinat să se formeze în felul în care s-a format. Rămas fără mamă şi tată, Peter e crescut de mătuşa May şi de unchiul Ben. Peter se dezvoltă într-un adolescent ciudat, care e sâcâit şi agresat de colegi la şcoală, nu îşi găseşte cuvintele când interacţionează cu fetele şi preferă să fie singur.
El găseşte o servietă misterioasă de-a tatălui său, care îi dă indicii ce l-ar putea ajuta să înţeleagă de ce i-au dispărut părinţii atunci când era mic. Cercetările sale îl duc într-un punct în care intră în conflict de interese cu Dr. Curt Connors, fostul partener al tatălui său. Connors lucrează în laboratorul Oscorp şi are un alter-ego, The Lizard. Peter e muşcat accidental de un păianjen radioactiv şi acest eveniment îi aduce super-puteri, dar şi dorinţa de a continua munca tatălui aşa că începe să lucreze alături de Connors la Oscorp. Însă The Lizard şi tânărul Spider-Man ajung în confruntare directă.
În acelaşi timp, Peter experimentează prima dragoste de la liceu, cu Gwen Stacy, care e în stagiu de practică la Oscorp. Peter şi Gwen trec prin provocările aduse de dragoste, angajament şi secrete.

Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “The Amazing Spider-Man (2012)”

 • ... a scris la 27 octombrie 2012, 17:47   [#1]

  În ultima vreme mai toate filmele Fantasy se bat la efecte speciale.

 • ... a scris la 28 octombrie 2012, 14:28   [#2]

  Poate ca filmul are ceva efecte speciale pentru pustii de 13 ani, dar scenariul este o abureala ieftina si previzibila.

 • ... a scris la 30 octombrie 2012, 15:33   [#3]

  Acest Spiderman 2012 sincer mi se pare unul dintre cele mai slabe realizate.efecte speciale sunt dar prea se exagereaza

 • Cristi
  ... a scris la 31 octombrie 2012, 15:59   [#4]

  Romanu-i si mare critic de film.de cand efectele speciale se fac pe categorii de varsta? Filmul primeste note mari de la criticii de film pa bune… Si se trezeste inteligenta sa urle in romansii mari critici de film, muzica, fotbal si mai ales politica. O zi buna.

 • ... a scris la 31 octombrie 2012, 23:35   [#5]

  Banuiesc ca, nu te referi la mine, nu ? Nu de alta dar … eu nu sunt roman :)

 • ... a scris la 1 noiembrie 2012, 14:20   [#6]

  In varianta 3d cred ca merita… are efecte bune.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?