The Accountant (2016)

The Accountant 2016 Contabilul Film The Accountant (2016)

The Accountant, 2016 – Contabilul

Ultimii ani – și în special 2016 – au fost “renumiți” pentru filmele de proastă calitate care au ieșit pe porțile caselor de producție americane. Au început să se facă filme de o calitate tot mai slabă, filme cu bugete mici, filme care plictiseau după primele câteva zeci de minute ori care aveau un final atât de previzibil încât îl puteai ghici după prima jumătate de oră de vizionare. Ei bine, The Accountant este un film care contrazice această regulă. The Accountant este un film foarte reușit, un film care “te ține în priză” de la început până la sfârșit, chiar dacă începutul filmului nu pare să sugereze asta …

The Accountant (sau “Contabilul“) este un film ce-l are în rolul principal pe Ben Affleck și este povestea unui copil cu autism, care, în urma unui anumit fel de “educație” primită din partea tatălui său – militar de carieră – și, de asemenea, în urma unui “tratament special” într-o clinică privată pentru copiii cu autism, ajunge într-un final contabilul celor mai controversați oameni din lume, incluzând mafioți și companii uriașe care, într-o formă sau alta, spălau bani negri.

Ben Affleck The Accountant (2016)

Despre “The Accountant” pot spune doar că, este unul dintre foarte puținele filme din 2016 la care n-am adormit! Așadar, dacă sunteți în pană de idei și credeți că vizionarea unui film ar putea fi una dintre activitățile voastre recreative din acest weekend, atunci merită să vizionați filmul. Ben Affleck joacă foarte bine, povestea e interesantă, scenariul bun iar sfârșitul … relativ imprevizibil.

The Accountant (2016) – Trailer


Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “The Accountant (2016)”

  • Nicu
    ... a scris la 6 ianuarie 2017, 14:01   [#1]

    Slabut filmul, ma asteptam la altceva, dar gusturile nu se discuta.

  • Anonim
    ... a scris la 9 august 2019, 14:18   [#2]

    chiar e bun filmul!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?