The Accountant (2016)

The Accountant 2016 Contabilul Film The Accountant (2016)

The Accountant, 2016 – Contabilul

Ultimii ani – și în special 2016 – au fost “renumiți” pentru filmele de proastă calitate care au ieșit pe porțile caselor de producție americane. Au început să se facă filme de o calitate tot mai slabă, filme cu bugete mici, filme care plictiseau după primele câteva zeci de minute ori care aveau un final atât de previzibil încât îl puteai ghici după prima jumătate de oră de vizionare. Ei bine, The Accountant este un film care contrazice această regulă. The Accountant este un film foarte reușit, un film care “te ține în priză” de la început până la sfârșit, chiar dacă începutul filmului nu pare să sugereze asta …

The Accountant (sau “Contabilul“) este un film ce-l are în rolul principal pe Ben Affleck și este povestea unui copil cu autism, care, în urma unui anumit fel de “educație” primită din partea tatălui său – militar de carieră – și, de asemenea, în urma unui “tratament special” într-o clinică privată pentru copiii cu autism, ajunge într-un final contabilul celor mai controversați oameni din lume, incluzând mafioți și companii uriașe care, într-o formă sau alta, spălau bani negri.

Despre “The Accountant” pot spune doar că, este unul dintre foarte puținele filme din 2016 la care n-am adormit! Așadar, dacă sunteți în pană de idei și credeți că vizionarea unui film ar putea fi una dintre activitățile voastre recreative din acest weekend, atunci merită să vizionați filmul. Ben Affleck joacă foarte bine, povestea e interesantă, scenariul bun iar sfârșitul … relativ imprevizibil.

The Accountant (2016) – Trailer


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 30 decembrie 2016 in categoria Filme. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “The Accountant (2016)”

  1. Nicu

    Slabut filmul, ma asteptam la altceva, dar gusturile nu se discuta.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro