Test de viteza: Google Pixel XL vs Samsung Galaxy S7 Edge

pixel xl vs galaxy s7 edge cameras Test de viteza: Google Pixel XL vs Samsung Galaxy S7 Edge

Google Pixel XL vs Samsung Galaxy S7 Edge

Printre cele mai bune telefoane ale momentului, cele doua telefoane smart exceleaza si se desprind de restul fie prin calitatea pozelor, baterie, ecran, viteza, procesare, viteza la browsing, calitatea audio sau stabilitate + viteza 4G mai mare, design, seriozitate la support clienti, hardware, etc.


Lansat in luna Aprilie, iata ca S7 Edge ajunge sa fie comparat cu un telefon lansat in Octombrie, din cauza esecului suferit de Samsung prin telefonul Note 7 care ia foc si poate exploda.

Trebuie sa specificam ca pe partea de hardware, Pixel XL are un processor mai nou si mai performant, Snapdragon 821 fata de Snapdragon 820, iar versiunile de Android instalate difera, Android 7(Pixel XL)vs. Android 6(S7Edge).

In urma testului din videoclip, efectuat de utilizatorul SuperSaf TV acum 2 zile, reiese ca S7 Edge este mai rapid, deci pentru fanii Android si nu numai, Samsung Galaxy S7 Edge este un telefon care merita investitia si costa mai putin ca Google Pixel XL, diferenta fiind de 1000 Ron. Sa nu uitam ca avem la dispozitie si Galaxy S7.

Ca si completare, pe partea foto-video, diferentele sunt mici, deci veti fi multumiti de oricare varianta.

Cel mai puternic doar la procesare este momentan noul Iphone 7, pe un ecran mult mai slab si mai mic, si cu o rezolutie mai mica.

Pana la urma diferentele sunt de cateva secunde, deci foarte putin pentru un utilizator normal de smartphone.

Autor: Elischer Severus – (Guest Post)

Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?