OLED Ultra HD PRO – LG OLED55B6J, mini review

Televizor 4k UltraHD LG OLED55B6J OLED Ultra HD PRO  LG OLED55B6J, mini review

Să zicem că am aproape 9.000 lei și vreau să-mi cumpăr un TV foarte șmecher, de ultimă generație, și nu vreau să sar calul, trecând de 10.000 lei. Alegerea perfectă, zic eu, după investigațiile făcute, este LG OLED55B6J, un televizor cu ecran OLED 4K, care pur și simplu te lasa mască – începând cu designul, specificațiile și imaginea.
Să nu credeți că este cel mai bun televizor din lume, pentru că mai sunt și alte modele, mai bune, dar la un preț exorbitant, deci le excludem din planul nostru de upgrade.

Deci, dacă am bani mai mulți (aș vrea eu), teoretic pot să-i cheltui după bunul plac. Așa că nu discutăm că e prea scump și putem lua unul la jumătate de preț.
Acest TV este high-end, și pentru buzunare cu câteva teancuri yahoo smiley OLED Ultra HD PRO  LG OLED55B6J, mini review

Deci, special pentru prietenii mei (și toți care citesc acest articol) care vor să cheltuie suma respectivă, sfatul meu este să așteptați până începe adevăratul Black Friday, poate economisiți niște bani.

Televizor 4k UltraHD LG OLED55B6J 02 OLED Ultra HD PRO  LG OLED55B6J, mini review

Momentan, Flanco (și Emag la fel) vă aburește cu prețul înșelător de 13.999 RON la reducere (redus de la 15.999 RON), ca să vă “fure” la portofel, în timp ce la MediaGalaxy costă 8.999 RON fără reducere. Deci, atenție să nu luați țeapă!

Televizor 4k UltraHD LG OLED55B6J Pret MediaGalaxy OLED Ultra HD PRO  LG OLED55B6J, mini review
Televizor 4k UltraHD LG OLED55B6J Pret Flanco OLED Ultra HD PRO  LG OLED55B6J, mini review

Să revenim la LG OLED55B6J care are o diagonală mulțumitoare de 139 cm, televizor apărut pe piață anul acesta și însumând aproape cele mai noi tehnologii, și anume OLED, 4K, HDR10, Dolby Vision (la imagine), 120Hz display nativ, certificare Ultra HD Premium de la UHD Alliance, USB 3.0, Magic zoom la imagine și un sunet calibrat de Harman/Kardon de 40 W (cu 4 difuzoare), dublu față de majoritatea televizoarelor de top sau nu, nivel de negru perfect, total și profund.

Televizor 4k UltraHD LG OLED55B6J 03 OLED Ultra HD PRO  LG OLED55B6J, mini review

Nivelul de negru este de neegalat la acest pret, culorile si luminozitatea la fel, oferind astfel o profunzime incredibila. Deci cine nu si l-ar dori? Era sa uit, contrastul este de tip infinit, perfect.

Mai trebuie să știți că are 18,6 kg, este “smart”, are telecomandă magică (2 în 1 cu mouse) foarte prietenoasă, Wi-Fi, se poate pune pe perete, viteză foarte mare pe partea de smart, suportă decodare fluentă HEVC și VP9 (pe partea video când pui filme de pe stick sau surse externe), retenția de imagine este temporară (nepermanentă) pe imagini statice, practic mult îmbunătățită pe lângă toate generațiile OLED de până acum, și care dispare total în 5-10 minute prin redarea unui conținut video.
Pentru iubitorii de truemotion activat, acest TV reduce efectul de “operă” la minim.
Ecranul este drept, are receptor 4K nativ pentru posturile TV, are o claritate bună pe posturile SD (mai bună ca pe orice tv), dar nu are 3D (eu am 3D acasă și-l folosesc de 3 ori pe an… mai nou chiar și mai rar).

Este un televizor impresionant, raport preț/performanță de neegalat. Sper să fie cât mai fiabil yahoo smiley OLED Ultra HD PRO  LG OLED55B6J, mini review

Televizor 4k UltraHD LG OLED55B6J 04 OLED Ultra HD PRO  LG OLED55B6J, mini review

Autor: Elischer Severus – (Guest Post)

Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

10 comentarii la “OLED Ultra HD PRO – LG OLED55B6J, mini review”

 • Marin Andreescu
  ... a scris la 4 noiembrie 2016, 11:26   [#1]

  Să zicem că am 9000 lei…. și nu vreau să sar calul”…
  Ba l-ai cam sărit!!!Cine dracu mai e prost să dea o grămadă de bani pe o grămadă de plastice?

  …sfatul meu este să așteptați până începe adevăratul Black Friday”…
  Adevăratul Black Friday începe… după Black Friday! -- (ianuarie, februarie) -- când nimeni nu mai cumpără nimic pentru că nu prea mai sunt bani și atunci, ca să scoată din buzunarul clieților și untimii bănuți vin cu oferte mai ieftine dacât cele de Friday!

  SFATUL MEU; ȚINEȚI-VĂ BANII ÎN BUZUNAR/LA BANCĂ!!! și nu-i aruncați celor care în mod constant sunt mincinoși și hrăpăreți, (adaosuri comerciale de peste 100% -- comparați cu prețurile produselor similare din vest!!!), și evazioniști.

  Cât despre autorul „rewiev-ului”… :p :^o

 • Severus
  ... a scris la 4 noiembrie 2016, 16:44   [#2]

  Pentru Marin Andreescu -- avem un articol cu tv-uri mai ieftine :)

  http://dan-blog.ro...-friday-2016.html

  Daca o sa am timp, o sa fac dupa Craciun un articol in care sa comparam ofertele de Black Friday cu cele de Craciun, sa vedem care oferte se merita asteptate. Eu mi-am cumparat un TV la oferta de Craciun acu` 2 ani :)

 • ... a scris la 5 noiembrie 2016, 12:56   [#3]

  De Black Fraieriday garantat va fi sub 9.000 lei !!
  Dar adevărata noapte albă a “sărbătorii” dedicate cu adevărat reducerilor, preţul ar fi cu adevărat 900 lei, sau reducere de 90% şi nu 5% sau 10% cum se practică acuma, şi pentru care se face atîta tărăboi. Ori la noi “sărbătoarea” este socotită ca şi o prosteală a Fraierilor, nicidecum vreun respect pentru clienţi.

 • Severus
  ... a scris la 6 noiembrie 2016, 11:59   [#4]

  Black Friday = Prosteala Fraierilor , foarte adevarat Sorin, in realitate reducerile sunt foarte mici in majoritatea cazurilor :)

  Deci poate ar fi bine desfiintat, ca nu se compara cu cel din SUA.

 • doru
  ... a scris la 14 noiembrie 2016, 16:43   [#5]

  Pentru cine vrea oledul asta ( sau altele ) la un pret si mai bun , LG-ul a creat un event …se da un cupon cu care se va reduce si mai mult pretul acestuia in perioada imediat urmatoare . Mai multe pe : http://lgblack.ro/

 • Severus
  ... a scris la 17 noiembrie 2016, 22:21   [#6]

  Mda, asa e, dar un prieten l-a cumparat deja.
  Nu a mai asteptat Black Fraier. Dar cand reducerea vine direct de la producator, s-ar putea sa fie OK. Depinde de magazinul MG, cat o sa fie pretul final. Acuma la reducere este 7.999 ,90 , pret vechi 8.999,90.
  Posibil la noapte sa intre mai ieftin prin acel cupon.

 • Severus
  ... a scris la 18 noiembrie 2016, 9:37   [#7]

  BLACK FRIDAY

  Televizor OLED Curbat Smart LG, 139 cm, OLED55C6V, 4K Ultra HD

  7.99999 lei

 • Severus
  ... a scris la 22 noiembrie 2016, 11:18   [#8]

  Ieri am instalat un LG OLED55B6J la un prieten, si am ramas uimit de cum se vede si de design. Pur si simplu no comment, si nu i-am gasit nici un defect sau inconvenient. Este foarte rapid atat in meniu cat si pe internet. Telecomanda magica se misca foarte bine. Are 4 GB memorie interna, din ce mi-am putut da seama. E peste Sony, Panasonic, Samsung, Philips, si practic orice televizor sub pretul de 15000 ron.
  Inca se gaseste la aproape 8000 ron la emag si mediagalaxy. Are 1 luna netflix gratuit. Usor de montat pe perete, si recomand 2 persoane la manevrare.
  La desigilarea cutiei are o smecherie pentru scoaterea din cutie. Dupa ce se taie legaturile, pur si simplu se ridica cutia televizorului in sus, ramanand tv-ul jos inconjurat de bucatile de scârț alb.

  Revin la imagine, se vede foarte bine pe SD, procesarea este una foarte buna. Full HD sau 4K este peste orice am vazut pana acum.
  Reglaje din fabrica foarte bune, recomand reglajul de camera de zi. Oricum nu prea conteaza, el se vede bine si are reglaj bun din prima, de cand il pornesti si apar animatiile. Pasii de instalare si conectare la wireless sunt simpli si intuitivi, si trebuie folosit mausul de la telecomanda. Viteza si instalarea programelor pe modul rapid de cautare, foarte buna. Sunetul este foarte puternic, de parca ai avea soundbar.
  L-am comparat cu Samsung JS9500, un model de anul trecut, care apropo, are occasional banding, problema pe care o au toate televizoarele led, indiferent de firma. Samsung a pierdut la capitolul imagine.
  L-am mai comparat cu SAMSUNG UE55KS8002T, care personal imi place dar nu se ridica la calitatea imaginii lui LG OLED55B6J, deoarece dispune de un ecran edge led.

  Am gasit doar un singur tv mai tare, la mediagalaxy si flanco, LG OLED65E6V, dar e pentru ultra-fitze la 19.999 ron.

 • ... a scris la 22 noiembrie 2016, 13:45   [#9]

  Prietenul despre care vorbești, este cumva Șarpele?

 • SEVERUS
  ... a scris la 22 noiembrie 2016, 18:24   [#10]

  Normal ca e sarpele :) macar el stie pe ce da banii, nu cumpara Opel la bani de Mercedes. Adevarul e ca si eu mi-aș cumpăra unul, dar nu mă îndur sa dau atâția bani pe un televizor. Deci sarpele e primul in oras care are asa ceva…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?