Telefonie mobilă 4G în România

4G Telefonie mobilă 4G în România

Telefonia mobilă 4G în România este foarte aproape de … “realitate”, cel putin in teorie …

Este foarte probabil ca in 2012 sa avem telefonie mobilă 4G, ceea ce ne va permite accesul la un internet mobil mult mai rapid pe telefoanele mobile, putand astfel viziona stream-uri video in conditii mult mai bune iar paginile web se vor incarca mult mai rapid comparativ cu actualul standard 3G.

Mai ramane insa problema terminalelor mobile… Se pare ca producatorii de telefoane mobile au cam ramas in urma cu acest aspect … Standardul 4G exista deja si este functional in cateva tari din lume, ori de telefoane 4G eu cel putin inca n-am auzit sa apara …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 9 aprilie 2011 in categoria Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Telefonie mobilă 4G în România”

  1. Bucur

    vor apare telefoanele 4g ca ciupercile dupa ploaie daca va fi nevoie nu-ti face griji ca nu vei gasi pe piata :d

  2. Peter

    De mai bine de trei ani se tot vorbeste de tehnologia 4G iar americanii au promis pentru vara lui 2011 lansarea serviciilor 4G in SUA, dar e putin probabil. Standardul exista, dar nu este implementat inca in nici o tara! Cele doua tehnologii pe care se bazeaza americanii, LTE si WiMAX, sunt mult in urma cerintelor standardului ITU. In Romania e si mai putin probabil sa apara 4G in 2012. De ce? Aflati aici.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro