Telefoane cu taste

1218 myphone1 Telefoane cu taste

Telefoane cu taste (butoane)

Ieri am fost rugat de către cineva (o cunoştinţă mai veche) să-i caut / să-i recomand un telefon mobil “clasic”, adică să fie “din ăla cu butoane”, nu cu touchscreen. Este o persoană mai în vârstă, nu se pricepe deloc la telefoane şi pentru el singura utilitate a telefonului este să sune şi să poată fi sunat, nimic altceva! Nu poze, nu internet, nu mail, nu nimic … doar să sune şi să poată fi sunat.

Evident că şi-a făcut un abonament nelimitat la 5 euro la Digi Mobil, pentru că vorbeşte mult la telefon. Este genul de persoană care mai scapă telefonul pe jos, poate mai varsă ceva suc sau cafea pe el, îl mai uita pe undeva ori chiar îl pierde, drept urmare suma maximă pe care este dispus să o investească într-un telefon este de vreo 300~400 RON.

Şi am aruncat o “geană” pe net … Concluzia? Încep să dispară telefoanele clasice, respectiv cele care au un ecran mai micuţ însă au taste/butoane fizice! Oferta este pe zi ce trece tot mai săracă şi din păcate sunt foarte puţine modele care funcţionează şi în banda de 2100 MHz (pentru Digi Mobil). Iar cele care au şi banda de 2100 MHz, sunt Dual-SIM.

La ce-ţi mai trebuie Dual-SIM când ai abonament nelimitat la Digi Mobil? Nu-ţi mai trebuie … Şi era de preferat ca în loc de Dual-SIM, să fie un telefon cu o baterie generoasă care să-i asigure telefonului o autonomie cât mai mare.

Da, tendinţa este categoric către telefoane cu touchscreen şi fără butoane, însă (cel puţin în România) există un segment important de clienţi care NU VOR aşa ceva! Ţine cont cineva de ei?

nokia c1 00 Telefoane cu taste

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 13 iunie 2014 in categoria Telefoane mobile. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Telefoane cu taste”

 1. Yamasha

  Si eu am cautat in primavara ceva telefoanele de genul pentru parintii mei. Nu am gasit asa ceva, pana la urma am decodat un Nokia mai vechi… cu butoane, care tine bateria destul de mult.
  Daca esti pe RDS, nu trebuie neaparat 2100. Poti muta pe Vodafone si functioneaza…

 2. Dan

  Stiu de faza aia cu Vodafone-ul, dar … e aiurea ca nu mai gasesti telefoane “obisnuite” care sa “stie” de 2100 MHz …

 3. cosmin

  Nici eu nu eram fan al telefoanelor dual-sim, ba chiar eram impotriva lor. Problema e ca acum as fi avut nevoie de un asemenea telefon fiindca testez si eu abonamenul de la Digi (cel cu 2 euro deocamdata sa vad cat de bine se prezinta :d ).

 4. Laurentiu

  Un telefon cu taste, ADEVARAT de REZISTENT, merita sa ai asa ceva. :-c

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite