Telefoane cu camera foto de 20 megapixeli, in 2011

Producatorul de chipuri Broadcom a anuntat lansarea unui nou procesor ce poate fi incorporat in telefoanele mobile, mai precis la camerele foto de inalta definitie, chiar si cu 20 de megapixeli rezolutie.

Procesorul Broadcom BCM2763 VideoCore IV permite redarea si inregistrarea de continut video in Full HD 1080pixeli si la 20 megapixeli, precum si capabilitati avansate ale camerei: fotografiere continua, stabilizarea imaginii, detectia zambetului si a fetei, mod panoramic.In plus, noul procesor va aduce mai multa definitie si jocurilor de pe telefoanele mobile, acestea putand fi redate la rezolutii de 1080 pixeli, adica o experienta de joc extrem de avansata.

1414hon Telefoane cu camera foto de 20 megapixeli, in 2011

Noul chip de la Broadcom foloseste tehnologie de 40 nanometri, ceea ce inseamna ca dimensiunile procesurului intra la apa, la fel si cantitatea de energie folosita, facandu-le mai eficiente decat procesoarele de 65 nm.Totusi, mai dureaza pana in 2011 pana vom vedea pe piata super-telefoanele care sa ruleze cu procesoarele Broadcom VideoCore IV, desi n-ar fi de mirare ca acestea sa apara totusi ceva mai devreme, poate in 2010.

Sursa: www.phantoms.ro

Categorie articol [ Stiri si noutati GSM ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Telefoane cu camera foto de 20 megapixeli, in 2011”

  • Andrei
    ... a scris la 17 decembrie 2009, 13:11   [#1]

    Eu sper sa apara mai repede de 2011. Nu cred ca e chiar atat de complicat sa faci o camera de 20 de mega pixeli. Mai mult cred ca e chestie de marcheting, adica sa ne dea noua, asa … putin cate putin, sa faca ei bani mai multi si mai usor …:-@

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?