Tehnica de furat din magazine

hot furt magazin gps furat Tehnica de furat din magazine

Tehnica de furt din magazine

Pe internet, a apărut filmuleţul video de mai jos, în care se poate vedea “metoda” de furt a unui individ, dintr-un magazin. Proprietarul magazinului a publicat pe internet înregistrarea video de la una dintre camerele de supraveghere montate în magazin, cerând ajutorul cititorilor pentru identificarea hoţului care i-a furat din magazin, un sistem GPS.
Iată şi mesajul celui păgubit:

A furat un GPS din Magazin Pentagon 2000, Str. Careiului C12-14, ajutati-ne sa-l identificam!!!
Telefon: 0744513643
Mail: webshoppentagon@gmail.com
Camera 2 prezinta dintr-un unghi favorabil intrarea in magazin, faza pregatitoare, contactul cu produsul, privitul in camera totul in timp ce simuleaza o discutie la telefon.

Dacă analizaţi imaginile, veţi observa calmul cu care acest hoţ fură produsul din magazin şi de asemenea “tehnica” utilizată pentru a fura produsul de pe raft. Personal, cred că, cu cât vor apare pe internet mai multe înregistrări video cu astfel de furturi, cu atât mai multe vom învăţa, noi, ceilalţi, respectiv cetăţenii cinstiţi, să ne protejăm împotriva unor astfel de furturi.

Hoţii reuşesc să ne păcălească tocmai pentru că, cetăţenii nu sunt “obişnuiţi” cu ‘tehnicile” de furt ale acestor indivizi, nu “cunosc” aceste “tehnici” de furt. Dacă le-ar cunoaşte, ar învăţa să nu se mai lasă păcăliţi de către hoţi. Drept urmare, ar trebui ca toţi cei care au fost vreodată păgubiţi, să facă publice pe internet aceste imagini!

Şi evident, sistemele de supraveghere video ar trebui să fie obligatorii! La tot ce înseamnă magazine care au marfă expusă pe raft! Iar imaginile înregistrate să fie acceptate ca probe în instanţă. Pentru că, de exemplu imaginile înregistrate din trafic cu o cameră de bord, nu sunt acceptate deoarece … cică, nu sunt înregistrate cu un aparat “omologat”! Wtf?


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 20 mai 2016 in categoria Alte subiecte, Comert. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Tehnica de furat din magazine”

 1. Marand

  …idem… nu se vede filmuețul… :-?

 2. Dan

  Ţi-am răspuns deja, aici: http://dan-blog.ro...tml#comment-35209

 3. Severus

  Mda, hotii de obicei au calmul bine pus la punct.

 4. aaaa

  nu stiu de ce te plangi atata , ca o camera din aia nu valoreaza cat fericirea copiilor tai , mai bine te-ai ruga la Dumnezeu , sa ii dea intelepciune individului sa nu mai fure , si sa isi indrepte pacatele .. doar e Fratele tau , iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti ..

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale