Tehnica de furat din magazine

hot furt magazin gps furat Tehnica de furat din magazine

Tehnica de furt din magazine

Pe internet, a apărut filmuleţul video de mai jos, în care se poate vedea “metoda” de furt a unui individ, dintr-un magazin. Proprietarul magazinului a publicat pe internet înregistrarea video de la una dintre camerele de supraveghere montate în magazin, cerând ajutorul cititorilor pentru identificarea hoţului care i-a furat din magazin, un sistem GPS.
Iată şi mesajul celui păgubit:

A furat un GPS din Magazin Pentagon 2000, Str. Careiului C12-14, ajutati-ne sa-l identificam!!!
Telefon: 0744513643
Mail: webshoppentagon@gmail.com
Camera 2 prezinta dintr-un unghi favorabil intrarea in magazin, faza pregatitoare, contactul cu produsul, privitul in camera totul in timp ce simuleaza o discutie la telefon.

Dacă analizaţi imaginile, veţi observa calmul cu care acest hoţ fură produsul din magazin şi de asemenea “tehnica” utilizată pentru a fura produsul de pe raft. Personal, cred că, cu cât vor apare pe internet mai multe înregistrări video cu astfel de furturi, cu atât mai multe vom învăţa, noi, ceilalţi, respectiv cetăţenii cinstiţi, să ne protejăm împotriva unor astfel de furturi.

Hoţii reuşesc să ne păcălească tocmai pentru că, cetăţenii nu sunt “obişnuiţi” cu ‘tehnicile” de furt ale acestor indivizi, nu “cunosc” aceste “tehnici” de furt. Dacă le-ar cunoaşte, ar învăţa să nu se mai lasă păcăliţi de către hoţi. Drept urmare, ar trebui ca toţi cei care au fost vreodată păgubiţi, să facă publice pe internet aceste imagini!

Şi evident, sistemele de supraveghere video ar trebui să fie obligatorii! La tot ce înseamnă magazine care au marfă expusă pe raft! Iar imaginile înregistrate să fie acceptate ca probe în instanţă. Pentru că, de exemplu imaginile înregistrate din trafic cu o cameră de bord, nu sunt acceptate deoarece … cică, nu sunt înregistrate cu un aparat “omologat”! Wtf?


Categorie articol [ Alte subiecte, Comert ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Tehnica de furat din magazine”

 • Marand
  ... a scris la 22 mai 2016, 10:45   [#1]

  …idem… nu se vede filmuețul… :-?

 • ... a scris la 22 mai 2016, 12:23   [#2]

  Ţi-am răspuns deja, aici: http://dan-blog.ro...tml#comment-35209

 • Severus
  ... a scris la 23 mai 2016, 18:06   [#3]

  Mda, hotii de obicei au calmul bine pus la punct.

 • aaaa
  ... a scris la 10 septembrie 2016, 4:51   [#4]

  nu stiu de ce te plangi atata , ca o camera din aia nu valoreaza cat fericirea copiilor tai , mai bine te-ai ruga la Dumnezeu , sa ii dea intelepciune individului sa nu mai fure , si sa isi indrepte pacatele .. doar e Fratele tau , iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti ..

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?