Taxa de poluare – DACIA

taxa de poluare Taxa de poluare  DACIA

Taxa de poluare – DACIA

Taxa de poluare sau taxa de inmatriculare cum mai este numita de catre multi posesori de autovehicule, este una dintre cele mai aberante taxe din Romania … Asta deoarece, taxa de poluare oricum este inclusa in fiecare litru de benzina sau motorina pe care-l cumparam …

Nu conteaza … romanii trebuie sa plateasca aceeasi taxa de doua ori, altfel n-am sti ca traim in Romania … nu ?

Banii colectati prin asa numita taxa de poluare, ar trebui sa mearga catre protejarea mediului inconjurator, nu ? Ca doar asta este “esenta” taxei !!! Cum au grija insa autoritatile de acest lucru ? Un exemplu puteti vedea aici:
http://dan-blog.ro/padurea-baneasa.html

O parte dintre romani fac chiar “haz de necaz” … si-si varsa naduful prin diverse metode … Una dintre ele o puteti vedea in imaginea urmatoare:

taxa de inmatriculare dacia Taxa de poluare  DACIA

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 8 aprilie 2012 in categoria Auto / Moto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Taxa de poluare – DACIA”

 1. Kono

  haha :)) un pic mai aveam si faceam si eu treaba asta, e jale cu taxa asta de c***t. :(

 2. MicroPrice

  Sunt cam absurzi cu taxa asta, cel putin pt masinile vechi, gen dacii, este enorma. Asta-i si o strategie sa forteze lumea sa-si cumpere masini mai noi, pt ca oricum astea vechi polueaza cam mult mediul… Desigur, nu le pasa lor de asta :)

 3. ATV

  Eu unu as cumpara o masina noua din tara dar vreau ca la banii pe care ii dau sa imi ofere si o oarecare calitate. O masina nemteasca din 2002 sau 2003 are mai multe dotari si e si mai ieftina decat un logan de-al nostru. Nu am nimic cu loganul dar nu mi se pare normal sa ne forteze mana ca sa cumparam din tara.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro