Taxa abuziva de 5 Ron de la RCS-RDS

Taxa abuziva de 5 Ron de la RCS-RDS

rcs rds Taxa abuziva de 5 Ron de la RCS RDS

Stiti ca s-a scumpit abonamentul de RDS ? Mai in urma cu ceva timp, exact inainte de a intra in vigoare noul TVA de 24%, RCS-RDS a considerat ca pe vremurile acestea de criza, o scumpire a abonamentului cu 5 RON (50.000 lei vechi) e taman bine venita … De ce ? Deoarce clientii RCS-RDS trebuiau “sa simta” ca e criza, nu asa … In primul rand venea scumpirea cu 5 RON de la RCS-RDS, peste care venea si TVA-ul marit si in loc de 19% TVA cat era inainte, acum platesti 24% TVA la toata suma (cu cei 5 RON inclusi in pret).

Bineinteles ca nu mi-a convenit, asta in primul rand deoarece la mine in oras, RDS-ul in momentul in care a intrat “pe piata”, a promis CELE MAI MICI PRETURI de pe piata. In virtutea acestei promisiuni, si a ofertelor “gratuite” cu care a venit la acea vreme (avand atunci intr-adevar si cel mai mic pret de pe piata), a “radiat” pur si simplu concurenta, aceasta disparant pur si simplu de pe piata… Au venit inclusiv cu o oferat de genul:
– Daca esti client la o alta firma (UPC, Romtelecom) si aveai contract pe o anumita perioada cu aceea firma, cei de la RDS iti plateau ei abonamentul integral pe care-l aveai cu aceea firma pe toata perioada contractului, in plus iti dadeau ei internet GRATIS pe toata perioada contractului cu UPC sau Romtelecom, doar ca sa “treci” la ei …
Bineinteles ca toata lumea s-a mutat la RCS-RDS.

Iata insa ca, acum vine “reversul medaliei” … Ramanand singuri pe piata, RDS incepe sa “umfle” preturile la abonamente, prin tot felul de tertipuri …

ANPC au declarat faptul ca RCS-RDS a incalcat legea prin neanuntarea clientilor de introducerea taxei de 5 Ron si este declarata cea mai reclamata companie de catre consumatori conform statisticilor APC:

topul institutiilor reclamate iulie 2010 Taxa abuziva de 5 Ron de la RCS RDS

topul institutiilor reclamate iulie 2010 Taxa abuziva de 5 Ron de la RCS RDS

 

Iata si cateva exemple, pe care le-am gasit pe internet:

Am dat peste un articol foarte interesant, pe care vi-l recomand sa-l cititi, este vorba de persoana din filmulete de mai sus, care va povesteste pe blogul lui despre taxa abuziva introdusa de RDS:

http://schimba-ceva.blogspot.com/2010/08/taxa-abuziva-de-5-ron-de-la-rcs-rds.html

Categorie articol [ Internet ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Taxa abuziva de 5 Ron de la RCS-RDS”

 • ... a scris la 20 august 2010, 14:11   [#1]

  Ce ar trebui sa facem ? Cine ne ajuta, i-am scris si lui Radu Morar care stie despre ce e vorba… trebuie sa facem ca sa ceva nu se mai poate, firmele straine ne fac de bani…. Macar daca era romaneasca mai ziceam.. Intra bani la un roman de al nostru…

 • ... a scris la 20 august 2010, 18:14   [#2]

  Se pare ca nu doar eu mi-o iau de la UPC :) Intr-un fel sau altul, toti cauta sa fure de la clienti cat mai mult…

 • ... a scris la 25 august 2010, 15:43   [#3]

  Treci la Romtelecom daca ti se pare ca aia is mai breji. Ei ne-or furat 20 de ani cu zambetu pe buze.

 • ... a scris la 26 august 2010, 10:58   [#4]

  Deci… dezastru, nu mai am ce sa zic, eu am patit-o cu RDS-ul asta de nu stiu cate ori, si nu au ei nici o treaba, atata m-au tot amanat pana am renuntat la ei. In plus am primit ceva stick de la ei, cu 7.2 mbiti pe secunda, care nici macar nu se conecta… Dezastru !

 • ... a scris la 8 decembrie 2010, 16:39   [#5]

  si ce crezi dane ca ar trebui sa facem? la mine in oras (tg-jiu) au venit si cei de la nextgen, cu o oferta f buna.. dar de calitatea serviciilor nu stiu nimik. ai auzit cumva deei ? m-as duce la ei, dar cine stie ce internet am ? Poate mai slab ca la rds. Spune parerea ta, ca te pricepi.

 • ... a scris la 23 iunie 2011, 10:18   [#6]

  Si pana la urma ce s-a mai intamplat ? I-a dat careva in judecata ? Ca taxa inca e valabila.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?