Tata socru, urmărit penal

Ilie Sarbu Tata socru, urmărit penal

Tata socru (Ilie Sârbu), urmărit penal

S-a spart “buboiul” PSD şi încă odată avem ocazia să vedem putregaiul din interiorul PSD, cel mai corupt partid din România. PSD, acelaşi partid în care şi-au găsit câte un loc călduţ toţi nomenclaturiştii comunişti, foştii securişti şi foştii membrii ai Partidului Comunist Român (PCR) de dinainte de 1989, evident în frunte cu Ion Iliescu, “tătucul” acestui partid de corupţi.

“Tata socru”, aşa cum este numit Ilie Sârbu în presă (pentru că este socrul lui Victor Ponta) este cercetat penal alături de alţi “grei” din PSD (ca de exemplu Viorel Hrebenciuc, “eminenţa cenuşie” a PSD-ului) pentru retrocedări ilegale de terenuri şi păduri. Aceştia au retrocedat ilegal nici mai mult nici mai puţin de 90.000 de hectare de pădure şi peste 100 de hectare de teren arabil, în judeţele Bacău şi Covasna.
Amintesc că, Ilie Sârbu a fost ministrul agriculturii pe vremea când au fost făcute matrapazlâcurile astea şi evident sub semnătură lui şi cu acordul lui au fost efectuate aceste retrocedări.

Ilie Sarbu Victor Ponta Tata socru, urmărit penal

Realizaţi cam cât înseamnă 90.000 de hectare de pădure? Este ENORM !!! Adică, “domnii” ăştia, au retrocedat ilegal, părţi uriaşe din mai multe judeţe ale României !!! Munţi întregi de păduri !!!
Asta este genul de jaf la care a fost supusă România în ultimii 25 de ani. Evident că, toţi au furat, de la toate partidele, dar cei de la PSD sunt campioni incontestabili la acest capitol !!!

De ce acum? De ce buboiul s-a spart în timpul campaniei electorale? Pentru că, românii sunt de-a dreptul idioţi! Politicienii fură de rup, ne vând ţara, ei îşi fac averi de sute de milioane de euro, iar românii nu fac nimic, nu spun nimic, nu protestează, nu ies în stradă! Ba mai mult decât atât, îi mai şi votează! Ori, măcar acum în campania electorală, poate se vor sensibiliza şi poate, poate … iau aminte să nu-i mai voteze pe aceeaşi politicieni care ne fură cu tupeu ordinar, de 25 de ani încoace …

viorel hrebenciuc Tata socru, urmărit penal

Ca fapt divers, 38 de deputaţi PSD … deputaţi PSD, da? … adică, tot PSD, acelaşi PSD, da? … au făcut o lege care permite tăierea integrală a pădurilor !!! Citeşte aici. Probabil e doar o coincidenţă … nu?
Şi mai sunt … ca de exemplu Gabriela Firea şi Florin Pandele (tot PSD, culmea!) … şi mai este şi Nicusor Constantinescu, culmea, şi asta e tot de la PSD (citeşte aici) şi mai sunt şi alţii, culmea … tot de la PSD !!!! … Dar, probabil şi astea sunt doar … coincidenţe.

Categorie articol [ Politica, Stiri ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Tata socru, urmărit penal”

 • ... a scris la 16 octombrie 2014, 16:44   [#1]

  Chiar daca PSD-ul este cel mai corupt partid, tot acesta este la putere de ani buni. Iar acum, din pacate, datorita tehnicii lor de promovare, presedinte cred ca va iesi tot un PSD-ist.

 • sake
  ... a scris la 16 octombrie 2014, 20:41   [#2]

  Sigur iese Ponta, nu se vede ca tocmai acum mareste pensii, da ajutoare si lumea pune botu’ ? :((

 • Marius
  ... a scris la 17 octombrie 2014, 16:24   [#3]

  Daca iese Ponta ma popesc. ;)
  Stati linistiti, nu are cum sa iasa Po(a)nta! Nu mai suntem de capul nostru, suntem in UE si NATO iar cei care conduc aceste organizatii nu-si pot asuma riscul de a ne mai lasa inca odata sub influenta “imperiului” de la rasarit, mai ales in conditiile de fata…

 • Nicu
  ... a scris la 24 octombrie 2014, 22:03   [#4]

  Marius, din pacate cred ca o sa te popesti, iar pe UE si NATO ai doare la basca.
  Pun stampila pe oricine altcineva in afara de Ponta.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?