Ţara lui SOV

 Ţara lui SOV

Sorin Ovidiu Vântu

De o bună bucată de vreme, Sorin Ovidiu Vântu, unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din România, a “pătruns” şi în mediul online, acolo unde a găsit potrivit să-şi expună ideile şi mesajele. Nu comentez (cel puţin în acest moment) afirmaţiile lui SOV, spun doar că am urmărit până acum câteva dintre mesajele (video) transmise de către Sorin Ovidiu Vântu.

Ultimul filmuleţ pe care l-am vizionat (deşi acesta este destul de vechi – 2015), este cel prezentat mai jos şi în care, Sorin Ovidiu Vântu afirmă că se vrea a fi un fel de “prezentare” a sa şi a “activităţii” sale, un fel de “CV” dacă vreţi, altfel spus sau scris decât au făcut-o până acum cei din presa românească şi în special de către televiziunile din România.

Cât o fi adevăr şi cât o fi minciună, în cele spuse de Sorin Ovidiu Vântu, probabil doar el ştie …


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 8 aprilie 2016 in categoria Alte subiecte. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Ţara lui SOV”

 1. Francisc întâiul

  Eu nu cred în vorbele rostite de Vântu. După spusele lui, e un „afacerist” ce a reușit să învingă sistemul prin „bișniță”. Cred cu tărie că locul lui e la Rahova. În loc să ne dea sfaturi despre cum poți reuși în viață, era mai bine să se-ascundă în spatele tăcerii…

 2. Ady

  Am ras de m-am spart la replica lui Basescu pentru Vantu: “Transmite-i lui Vantu sa mi-o suga vreo 6 luni cu tot cu Realitatea lui, si-apoi daca sunt multumit, mai discutam=)) =)) =))

 3. Breev

  ca orice manipulator, SOV amesteca informatiile.

  dar e simpatic, e ok. il urmaresc si eu, iar in unele chestii are dreptate.

  P.S: dan blog vrei un link exchange cu breev.me ? (PA 38)

 4. ciubotaru marc

  Destainuirile acestui individ provoaca greata si dispret oricarui om cinstit din Romania!Dumneavoastra ce spuneti?…[-( :-?

 5. Francisc întâiul

  Aș spune multe, domnule Marc, dacă n-aș constata că Vântu e un model credibil. Minte atât de frumos încât e păcat să nu-l credem…

 6. Francisc

  alt recidivist si asta. faci gramezi de bani daca pornesti cu gramezi de bani si multa hotie la drum. ca din munca cinstita nu.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro