Ţara lui SOV

 Ţara lui SOV

Sorin Ovidiu Vântu

De o bună bucată de vreme, Sorin Ovidiu Vântu, unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din România, a “pătruns” şi în mediul online, acolo unde a găsit potrivit să-şi expună ideile şi mesajele. Nu comentez (cel puţin în acest moment) afirmaţiile lui SOV, spun doar că am urmărit până acum câteva dintre mesajele (video) transmise de către Sorin Ovidiu Vântu.

Ultimul filmuleţ pe care l-am vizionat (deşi acesta este destul de vechi – 2015), este cel prezentat mai jos şi în care, Sorin Ovidiu Vântu afirmă că se vrea a fi un fel de “prezentare” a sa şi a “activităţii” sale, un fel de “CV” dacă vreţi, altfel spus sau scris decât au făcut-o până acum cei din presa românească şi în special de către televiziunile din România.

Cât o fi adevăr şi cât o fi minciună, în cele spuse de Sorin Ovidiu Vântu, probabil doar el ştie …


Categorie articol [ Alte subiecte ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Ţara lui SOV”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 8 aprilie 2016, 15:52   [#1]

  Eu nu cred în vorbele rostite de Vântu. După spusele lui, e un „afacerist” ce a reușit să învingă sistemul prin „bișniță”. Cred cu tărie că locul lui e la Rahova. În loc să ne dea sfaturi despre cum poți reuși în viață, era mai bine să se-ascundă în spatele tăcerii…

 • Ady
  ... a scris la 8 aprilie 2016, 17:15   [#2]

  Am ras de m-am spart la replica lui Basescu pentru Vantu: “Transmite-i lui Vantu sa mi-o suga vreo 6 luni cu tot cu Realitatea lui, si-apoi daca sunt multumit, mai discutam=)) =)) =))

 • ... a scris la 8 aprilie 2016, 17:34   [#3]

  ca orice manipulator, SOV amesteca informatiile.

  dar e simpatic, e ok. il urmaresc si eu, iar in unele chestii are dreptate.

  P.S: dan blog vrei un link exchange cu breev.me ? (PA 38)

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 8 aprilie 2016, 20:44   [#4]

  Destainuirile acestui individ provoaca greata si dispret oricarui om cinstit din Romania!Dumneavoastra ce spuneti?…[-( :-?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 8 aprilie 2016, 22:10   [#5]

  Aș spune multe, domnule Marc, dacă n-aș constata că Vântu e un model credibil. Minte atât de frumos încât e păcat să nu-l credem…

 • ... a scris la 11 aprilie 2016, 12:42   [#6]

  alt recidivist si asta. faci gramezi de bani daca pornesti cu gramezi de bani si multa hotie la drum. ca din munca cinstita nu.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?