Tabletă Samsung Galaxy TAB4, ieftină – PREŢ REDUS!

Samsung Galaxy TAB4 T230 IEFTIN Tabletă Samsung Galaxy TAB4, ieftină  PREŢ REDUS!

Tabletă Samsung ieftină – PREŢ REDUS!

Dacă aţi intenţionat vreodată să vă cumpăraţi o tabletă ieftină şi bună dar n-aţi făcut-o până acum deoarece tabletele bune erau scumpe iar tabletele ieftine nu erau suficient de bune, acum este momentul să profitaţi de ofertă: mai precis, puteţi cumpăra o tabletă Samsung Galaxy TAB4 la reducere, cu un discount de 32%, astfel că tableta la ofertă are acum un preţ de doar 499 RON, comparativ cu preţul ei “normal” care este de 740 RON.

În urmă cu nu foarte multă vreme, am scris un articol pe acest blog şi vă spuneam că mi-am cumpărat o tabletă Samsung Galaxy TAB4 T235. Articolul poate fi citit aici. Diferenţa între Samsung Galaxy TAB4 T235 şi Samsung Galaxy TAB4 T230 este una singură: prima are 3G/4G, a doua nu. Atât!

Drept urmare, dacă nu aveţi un abonament de internet 3G sau 4G şi folosiţi tableta prin Wi-Fi (acasă, prin baruri, hotel, instituţii publice, etc, unde de obicei există WiFi gratuit), atunci Samsung Galaxy TAB4 T230 este alegerea ideală. În articolul despre Samsung Galaxy TAB4 T235 menţionat anterior, am scris totul despre această tabletă şi de ce merită cumpărată. Tot ce citiţi acolo, este valabil şi pentru Samsung Galaxy TAB4 T230, singura diferenţă între ele fiind absenţa 3G/4G de pe T230. Iar preţul este foarte bun în acest moment: vezi aici!

Samsung Galaxy TAB4 T230 IEFTIN 1 Tabletă Samsung Galaxy TAB4, ieftină  PREŢ REDUS!

Samsung Galaxy TAB4 T230 IEFTIN 2 Tabletă Samsung Galaxy TAB4, ieftină  PREŢ REDUS!

Samsung Galaxy TAB4 T230 IEFTIN 3 Tabletă Samsung Galaxy TAB4, ieftină  PREŢ REDUS!

Samsung Galaxy TAB4 T230 IEFTIN 4 Tabletă Samsung Galaxy TAB4, ieftină  PREŢ REDUS!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 16 mai 2015 in categoria Telefoane mobile. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

7 comentarii la subiectul “Tabletă Samsung Galaxy TAB4, ieftină – PREŢ REDUS!”

 1. Francisc

  La Media Galaxy de la megamall e vreo 370 lei. Se vând ca pâinea caldă.
  Nu stiu dacă e tab 4 sau tab 3, trebuie să mă uit azi mai bine.

 2. Dan

  E diferenţă mare între TAB3 şi TAB 4. Iar aia la 370 este TAB3, clar.

 3. Cristi

  Salut, din cate vad TAB-ul despre care spui tu este destul de bunicica daca la bani aia aduce un quad core de 1.2 de la qualcomm si 1.5 gb ram e bine zic eu. Insa Rom-ul adica memoria interna este acceptabila tinand cont ca suport MicroSd pana la 32 gb. Eu zic ca este o tableta buna mai ales ca aduce si 4.4 kitkat si cred ca o sa treaca si la lolipop cu putin noroc.

 4. Lecu

  Eu cred ca le vand asa ca sa scape de el. presupun ca au aparut alte TAB-uri mai bune?:) :)

 5. geluts

  salut,
  dupa ce am citit tableta samsung galaxy tab4 t235 am cautat-o la magazinele virtuale (emag, cel.ro …) dar nu am gasit, nu mai face parte din oferta lor -- de ce oare ? a aparut un model nou ?
  daca stie cineva il rog sa ma “lumineze” .
  multumiri anticipate

 6. Dan

  Da, a fost o tabletă bună, la preț bun, iar ce s-a vândut în România s-a vândut din stocurile magazinelor și a furnizorilor. Stocuri care au fost epuizate, iar Samsung nu mai fabrică acest model pentru că apar altele noi …

 7. geluts

  ai postat candva, undeva, ceva ….. despre Samsung Galaxy Tab 4 T335 ? am o alternativa de cumparare si as vrea sa fiu in cunostinta de cauza ;
  deci : Tab4 T335 vs T 230 / T235 ???
  multumesc .

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro