Suport / Update Windows XP, valabil pana in 2019

windows xp 2019 Suport / Update Windows XP, valabil pana in 2019

Suport / Update Windows XP, valabil pana in 2019

Bătrânul Windows XP a fost un sistem de operare de nădejde, care şi în ziua de astăzi mai rulează pe o mulţime de calculatoare din lume, în special pe calculatoare mai vechi, cu echipare hardware modestă şi care n-ar fi capabile să ruleze un sistem de operare modern. Iar situaţia aceasta o întâlnim atât în majoritatea instituţiilor statutului, cât şi pe la multe firme private …

După cum bine ştiţi şi după cum s-a anunţat cu surle şi trâmbiţe prin toată lumea, compania Microsoft a întrerupt suportul pentru Windows XP. Evident, pentru că vrea să facă bani, pentru că vrea să-şi vândă noile produse, în speţă noile sisteme de operare Windows 8 (.1). Numai că, oamenii se încăpăţânează să rămână la bătrânul şi fiabilul Windows XP !

Există de asemenea, inclusiv o mulţime de bancomate care folosesc o variaţie a sistemului de operare Windows XP … iar pentru acestea, Microsoft a decis să ofere suport până în 2019. Doar nu puteau lăsa bancomatele “expuse” unor atacuri cibernetice, nu?

Drept urmare, dacă utilizaţi Windows XP şi doriţi să beneficiaţi în continuare de suport şi update-uri până în 2019, am creeat un mic fişier pe care vi-l pun la dispoziţie (puteţi să-l descărcaţi de mai jos). Acest fişier va efectua o modificare în sistemul vostru de operare Windows XP, astfel încât veţi putea beneficia în continuare de suport şi update-uri, până în anul 2019.

Ce aveţi de făcut:
– descărcaţi fişierul registru, de aici:
download Windows XP update mod 2019. Parola pentru dezarhivare este: dan-blog.ro
– dezarhivaţi pe desktop, fişierul din arhivă;
– daţi dublu-click pe fişierul de pe desktop rezultat în urma dezarhivării.
Şi gata, asta e tot! Acum, beneficiaţi de upate până în anul 2019.

Ce face de fapt acest fişier? Păi, simplu: păcăleşte serverele Microsoft, astfel încât acestea vor identifica PC-ul vostru cu Windows XP ca fiind un bancomat şi vor permite accesul la update-uri!

Succes!

windows xp Suport / Update Windows XP, valabil pana in 2019

Categorie articol [ Software ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Suport / Update Windows XP, valabil pana in 2019”

 • ... a scris la 11 august 2014, 22:08   [#1]

  Asta-i chiar misto :) E cea mai buna chestie ce ai facut-o in ultima vreme :D

 • ... a scris la 15 august 2014, 18:56   [#2]

  Am scris si eu despre smecheria asta acum ceva timp. Aveti grija insa ca este vorba despre o versiune modificata a Windows-ului, speciala pentru POS-uri si bancomate. Nu e recomandata pentru utilizatorii casnici.

 • nvpcman
  ... a scris la 22 august 2014, 15:41   [#3]

  Buna ziua domnule Dan,
  Am incercat astazi 22.08 sa accesez (de pe un desktop cu windows XP Proffesional), linkul din articolul de mai sus atat cu IE cat si cu Mozilla.
  Cu IE 8, dupa accesare link , pe ecran apare Loading si apoi o mica fereastra alba si se blocheaza.
  Cu Mozilla, apare Loading si apoi mesajul Hopa! A aparut o eroare de previzualizare. Descarcati. Dupa ce apas Descarcati, apare o fereastra WinRAR Diagnostic Message cu mesajul: CRC failed in the encrypted file Support extins update Windows XP 2019.
  Continui dezarhivarea cu WinRAR cu parola data, etc, , dar in fereasra de mai sus mai apare si mesajul: No file to extract.
  As vrea sa stiu de ce nu se realizeaza dezarhivarea?
  De asemenea as dori sa stiu daca sistemul acesta pentru support pt. XP este in intregime compatibil si corespunzator pentru Windows XP Professional instalat pe un desktop, sau daca mai bine sa updatez sistemul si sa instalez Windows7?
  Va multumesc foarte mult.
  Va multumesc

 • Severus
  ... a scris la 31 august 2014, 0:02   [#4]

  Apropo, a aparut Service Pack 4 pentru XP, neoficial.

 • ceppra
  ... a scris la 24 mai 2015, 13:10   [#5]

  WINDOWS XP expira licenta in decembrie 2099 (date and time properties) selecteaza ultimul an :d

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?