Suntem conduşi de politicieni incapabili să gestioneze corect o ţară!

Statiunea Vidra paragina Suntem conduşi de politicieni incapabili să gestioneze corect o ţară!

Suntem conduşi de 28 de ani de nişte nulităţi, oameni ajunşi la putere doar pentru că pe vremea regimului comunist de dinainte de 1989 erau membri de partid ori aveau oareşce funcţii în instituţiile statului comunist ori, mai nou, de progeniturile acestora. Aceştia şi-au băgat în politică rudele, prietenii şi cunoştinţele astfel că parcă asistăm la perpetuarea unei “dinastii” ce conduce România. Din păcate o “dinastie” formată din cele mai nocive personaje pe care le-a propulsat vreodată politica românească din toate timpurile. Oamenii ăştia din vârful politicii româneşti nu sunt capabili să facă nimic! Tot progresul economic şi social de până acum este meritul unei părţi a societăţii româneşti care a încercat să se apropie de modelul vest european, de valorile europene din ţările civilizate.

Legenda spune că, înainte de moarte, Nicu Ceauşescu (fiul lui Nicolae Ceauşescu) ar fi zis: “Voi n-o să fiţi în stare să zugrăviţi cât a construit tata!“.
Ne uităm la România anului 2018 şi constatăm cu amărăciune că Nicu Ceauşescu a avut dreptate. În toată ţara, din nord până la sud şi din vest până în est, putem vedea efectul incompetenţei politicienilor care au condus România din 1989 şi până acum!

Alex Dima de la ProTV a ajuns pe la staţiunea Vidra şi a filmat puţin pe acolo…


Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Suntem conduşi de politicieni incapabili să gestioneze corect o ţară!”

  • Francisc intiul
    ... a scris la 23 august 2018, 23:09   [#1]

    E evident.

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?