Stocare fisiere online

microsoft windows live skydrive backup Stocare fisiere online

Stocare fisiere online

In ultima vreme, stocarea fisierelor nu mai este o problema, avand in vedere ca au aparut deja si apar hard disk-uri de capacitati tot mai mari ori diverse alte dispozitive de stocare ca de exemplu stick-urile USB, care au devenit tot mai “incapatoare” …

Problema este ca, se poate intampla sa avem nevoie la un moment dat de anumite fisiere si … tocmai atunci sa nu avem stick-ul USB “la purtator” … Ce facem atunci ?

Solutia cea mai comoda este sa avem fisierele stocate undeva pe internet, intr-un cont pe care sa-l putem accesa oricand si de oriunde. Exista si din acest punct de vedere, multe solutii, probabil ca aveti deja astfel de solutii, eu vreau sa va prezint una dintre ele de care poate nu stiti: este vorba de serviciul gratuit de stocare online a fisierelor, oferit de catre cei de la Microsoft si care se numeste SkyDrive.

Va puteti creea gratuit un cont aici: http://skydrive.live.com dupa care puteti incarca/stoca fisiere online, in contul vostru de gazduire fisiere de pe SkyDrive.

Veti avea astfel acces la fisierele voastre, oricand si de oriunde doriti, doar autentificandu-va in contul vostru de pe SkyDrive. Nu este nimic complicat, este foarte simplu sa incarcati fisiere in contul vostru. Pentru o cat mai buna organizare a “hard disk-ului” vostru online, va sugerez sa creeati foldere in contul vostru si sa incarcati fisierele in folderele astfel creeate … Have fun.

microsoft windows live skydrive backup Stocare fisiere online

Categorie articol [ Internet ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Stocare fisiere online”

 • ... a scris la 14 noiembrie 2011, 18:48   [#1]

  cat spatiu ofera? are vreo limita?

 • ... a scris la 14 noiembrie 2011, 19:07   [#2]

  25 GB spatiu (din cate stiu eu…).

 • JoinT
  ... a scris la 15 noiembrie 2011, 14:03   [#3]

  Tot nu se compara cu stick-ul USB sau cu un HDD portabil. Sa zicem ca vrei o informatie stocata la ei in cei 25 GB dar nu ai conexiune la internet. Ce faci atunci?

 • ... a scris la 17 noiembrie 2011, 20:38   [#4]

  Foarte bune aceste servicii online care te pot ajuta in caz de dezastru.

 • Mishu
  ... a scris la 30 iunie 2012, 20:39   [#5]

  Multumesc pentru informatie.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?