Stima noastă și mândria: Dragnea, Ponta și prostia…

iliescu ponta dragnea Stima noastă și mândria: Dragnea, Ponta și prostia...

Salvatorii neamului…

Mi-am trăit ultimele trei decenii din viață crezând că nu poate fi adevărat ce se întâmplă, că e doar o rătăcire de moment, o iluzie. Mi-am tot zis că așa ceva e imposibil, că nu suntem chiar toți atât de naivi încât să ne lăsăm prostiți în fiecare zi.

Între timp, copiii mei s-au maturizat și trăiesc și ei în aceeași mlaștină în care am învățat și eu să supraviețuiesc. Nu toți, fiindcă doi dintre ei au emigrat.

Oare, ce păcate am comis în trecerea mea prin lumea asta de am fost silit de alegerea celorlalți să fiu contemporan cu Ceaușescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu sau Dragnea (vă rog să observați că nu mă leg de Iohannis, că pe ăsta l-am ales și eu, ca și pe Băsescu)?

Ce greșeală capitală am comis atunci când l-am ales pe geolog sau pe marinar? Cu ce sunt vinovat, după 52 de ani de trăire, dacă constat că țara mea se duce de râpă?

În toți anii ăștia am tot spus că nu e de bine ceea ce se întâmplă. Din păcate, cei care spuneau la fel erau (și sunt încă) prea puțini. Mârlănia și-a pus labele pe România.

Din 1989 încoace am tot fost salvați de diverși tovarăși reuniți în tot felul de „fronturi”. Pe cine dracu’ să mai votez ca să nu mai fiu „salvat”?

Recentele „mișcări de trupe” de pe „frontul” politicii dâmbovițene îmi stârnesc o și mai mare greață decât cea pe care m-am chinuit să o înghit vreme de trei decenii. Dacă Ponta (cu „partidul” lui ProRomânia, i-auzi?) e soluția, atunci accept că mi-am trăit viața ca un prost.

Nu ne mai salvați, tovarăși! Vă rog! Lăsați-ne să ne vedem de prostia noastră…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Stima noastă și mândria: Dragnea, Ponta și prostia…”

 • ... a scris la 30 mai 2018, 16:15   [#1]

  După titlu, am început să număr personajele din poză de la stânga la dreapta… Vedeţi şi voi ce iese :)

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 30 mai 2018, 16:43   [#2]

  Ce să iasă, Dane? Ultimul (pe listă, cu voia dumneavoastră) și-a găsit discipolii. Faptul că se războiesc între ei pentru poziția de mascul alfa demonstrează că „lupta de clasă” nu e o utopie.

  Mârlanii ăștia chiar cred că fără ei lumea nu există…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 30 mai 2018, 17:08   [#3]

  S-o gătat berea. Fug repede (de parcă aș putea fugi mai încet) până la birtul comunal ca să-mi refac rezervele. Am nevoie de vreo două ca să fac pe filosoful.

  Le mulțumesc din inimă politicienilor zilei. Fără ei nu reușeam să dau de gustul berii…

 • Calin
  ... a scris la 30 mai 2018, 23:41   [#4]

  Stima noastra si mandria, PSD-ul si prostia.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 iunie 2018, 8:26   [#5]

  Chestia cu „cecereul” care îl obligă pe președinte să o demită pe Kovesi m-a întors pe dos. Chiar așa, ce drac’ de „democrație” e asta dacă o „instituție” alcătuită din „aleșii” noștri dă peste bot președintelui ales tot de noi?

  De ce naiba mai mergem la vot? Ce faină e separația asta a puterilor din stat: unii votează și alții se șterg la cur cu voturile celor puțini. Odată aleși și așezați în capul mesei, băieții ăștia deștepți cred că totul li se cuvine.

  Dragnea (și compania, îmi cer iertare că tot repet acest nume) se crede un fel de buric al pământului.După ce ne-a pricopsit cu un premier de toată jena, mai are și pretenția că pentru el Constituția e Biblie. Asta, după ce a furat tot ce se putea fura….

  Nu știu alții cum sunt, dar eu când îi văd pe hoții ăștia ce spun că sunt social-democrați, îmi vine să pun mâna pe bâtă. În ultimă instanță, chiar asta o să fac. Ce ziceți, mi se alătură vreunul dintre voi?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 iunie 2018, 8:43   [#6]

  P.S.: Constat că aplicarea ștampilei pe buletinul de vot nu are urmări care să mă satisfacă. Prin urmare, sper că nu sunt singurul român ce crede că „mahării” ce se lăbărțează pe scena politicii trebuie măturați urgent. Parul e soluția, nu votul!

  Iertați-mă că sunt atât de extremist. Au fost prea multe beri aseară…

 • ... a scris la 2 iunie 2018, 18:26   [#7]

  Ce constat eu, cu amărăciune, e că peste tot în lume se “forţează” limitele. E statistică dovedită faptul că, bogaţii devin şi mai bogaţi, iar săracii devin şi mai mulţi dar şi mai săraci…
  Bine, ce se întâmpla prin România e de râsul curcilor, noi am rămas veşnicii găinari ai planetei…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 iunie 2018, 21:05   [#8]

  Suntem săraci doar pentru că suntem proști, Dane. Iarăși generalizez, băga-mi-aș! Ce pretenții poți avea de la un popor ce crede că Dragnea e soluția?

  M-astup când constat că multora dintre români nu le pasă. Probabil că vorbesc pe nas când spun că PSD și toată clasa politică merită doar un singur lucru: coșul de gunoi!

  Oamenii de onoare nu au ce căuta în România. Nu e locul lor aici. România e țara viselor pierdute, tărâmul stăpânit de impertinența unor tovarăși pe care noi înșine i-am ales. Ne merităm soarta, domnilor: asta vrem, asta avem…

  Chestia nasoală e că e zadarnică încercarea mea de sa suna deșteptarea…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 iunie 2018, 21:08   [#9]

  De a suna voiam să scriu. Așa-i când berea e prea multă…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »