SSD ieftin şi bun

qsP5Nli SSD ieftin şi bun

SSD ieftin şi bun – Intel SSD 520 Series

Cauţi un SSD ieftin şi bun? Atunci este momentul să profiţi acum de ofertă!
Puteţi beneficia de reducerea de 20% oferită la un SSD Intel din seria 520, SATA 3, cu o capacitate de stocare de 120 GB. La preţul acesta (263 RON), chiar merită cumpărat!
Ca exemplu, în urmă cu vreo 2 ani eu am cumpărat un SSD Samsung 840 Pro de 128 GB cu aproape 700 RON.
Pentru a vedea oferta, click aici !

Intel SSD 520 sunt SSD-uri foarte bune, sunt acolo “în top” (evident, mă refer la SSD-urile “obişnuite” din comerţ şi nu la cele “de serie limitată”) în privinţa performanţelor şi a fiabilităţii. Intel SSD 520 a fost în urmă cu puţină vreme, unul dintre cele mai bune SSD-uri de pe piaţă! Cum însă au apărut modele noi de SSD-uri, acestea probabil că au rămas pe stoc iar acum sunt vândute la promoţie, cu preţ redus.

Probabil o să spuneţi că 120 GB este puţin. Da, este puţin dacă vă gândiţi să utilizaţi doar un singur SSD, însă SSD-urile se folosesc doar pentru instalarea sistemului de operare, a driverelor şi a programelor. Iar pentru sistemul de operare, drivere şi programe, 120 de GB spaţiu este arhisuficient. Pentru stocarea datelor (poze, muzică, filme, etc) este recomandat ca în continuare să folosiţi un hard-disk clasic, deoarece are cel mai bun raport preţ/GB de stocare.

Dacă însă aveţi un laptop, atunci SSD-ul de 120 GB este acceptabil, şi vă garantez că trecând de pe un HDD pe un SSD Intel 520, o să rămâneţi uimit de cum se mişcă laptopul, o să aveţi senzaţia că aveţi un alt laptop. Iar asta în primul rând datorită timpului de acces extrem de mic la SSD-uri, comparativ cu hard diskurile clasice.
Deci, profitaţi de ofertă cât încă mai este valabilă şi cumpăraţi-vă un SSD ieftin şi bun.

M7SJGdI SSD ieftin şi bun

Categorie articol [ Hardware ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “SSD ieftin şi bun”

 • ... a scris la 21 octombrie 2014, 22:20   [#1]

  Am achizitionat acest SSD prima oara cand a fost la promotie la emag si sunt foarte multumit de el.
  Rulez chrome (cu 5-10 taburi deschise), Utorrent, Skype, AutoCAD 2014 si PhotoShop CS6 fara probleme.
  Ca raport calitate/pret este un best buy si il recomand cu incredere.

 • Alin
  ... a scris la 11 decembrie 2014, 11:33   [#2]

  Gata, l-am cumparat si eu! Este foarte bun, laptopul se misca extraordinar de bine, incomparabil fata de cum se misca inainte cand aveam harddisk. Chiar merita cumparat la banii astia, confirm cele spuse de antevorbitorul de mai sus (Bogdan): este best buy al momentului si il recomand!

 • ... a scris la 26 iunie 2015, 20:44   [#3]

  Tot de la intel am si eu ssd insa un model mai vechi, are vreo 3 ani in care merge de cele mai multe ori cate 12 ore pe zi. La urmatorul ssd voi merge tot pe intel chiar daca va costa mai mult decat alte modele.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?