Spaţiul, întotdeauna o problemă …

Hard Disk Spaţiul, întotdeauna o problemă ...

Spaţiul, întotdeauna o problemă …

În acest moment, pe calculatorul personal am 3 hard-diskuri: un hard-disk de 1 TB (hard-diskul “de lucru” pe care-l “frec” toată ziua), un hard-disk de 2 TB (pe care-mi ţin fişierele cu care lucrez frecvent) şi încă un hard-disk de 3 TB (care este pe post de “ARHIVĂ”, unde-mi ţin stocate toate proiectele realizate până în acest moment. În total, am 6 TB.

Ei bine, nu mai am spaţiu ! Trebuie să găsesc o soluţie … urmează să caut pe magazinele online, să văd ce găsesc … ideal ar fi un hard-disk de 5 TB. Iar faptul că din nou m-am trezit fără spaţiu de stocare, este o problemă veche … Întotdeauna am avut probleme cu spaţiul de stocare, întotdeauna am avut nevoie de mai mult spaţiu.

Aş vrea mai mult spaţiu în apartament … să pun diverse lucruri. Aş avea nevoie de mai mult spaţiu pe stradă, pentru că de multe ori nu-mi găsesc loc de parcare ….
Aş vrea să existe mai mult spaţiu în oraş, deoarece eram în căutarea unui teren pentru casa … şi nu mai există spaţiu.
România cochetează cu ideea alipirii Republicii Moldova, Federaţia Rusă cu alipirea Crimeei, Europa cu integrarea Ucrainei … toţi, vor mai mult spaţiu.
Populaţia planetei a depăşit cifra de 7 miliarde de suflete, iar agricultorii au început să cultive rapiţă pentru biodiesel în loc de grâu, legume sau fructe pentru că rapiţa este mult mai rentabilă, însă ne-am trezit peste noapte că nu mai avem suficient spaţiu destinat cultivării plantelor, legumelor şi fructelor care asigură necesarul de alimente al planetei …
Nu mai avem spaţiu… cred că, planeta a devenit prea mică.

space Spaţiul, întotdeauna o problemă ...

Categorie articol [ Alte subiecte, Diverse ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Spaţiul, întotdeauna o problemă …”

 • 1qlee
  ... a scris la 16 martie 2014, 18:33   [#1]

  noroc ca avem apa destula….sarata ce e drept.

 • Severus
  ... a scris la 18 martie 2014, 12:04   [#2]

  Frumos articol !

  Daca vrei spatiu Dane, si fara complicatii, gasesti spatiu virtual :)

  Un sfat de la mine ar fi sa inlocuiesti chestiile inutile cu altele utile.
  Mai poti sa comprimi informatia.
  In curand probabil o sa apara discul optic [ Archival Disk ] care o să ofere capacităţi intre 300GB-1TB, dar probabil o sa fie foarte scump.
  Daca vrei sa cumperi un hdd doar pentru stocare, ia-l pe cel mai ieftin, performantele nu conteaza. Teoretic mai multi TB=mai ieftin…
  Dar se pare ca cea mai buna afacere ar fi sa iti iei cel mai ieftin HDD de 3TB, pe care il gasesti in jur de 450 ron[ Toshiba DT01ACAxxx 3TB SATA-III 7200 RPM 64MB] . Poate sunt si alte modele mai ieftine, trebuie cercetat. Bafta!

 • ... a scris la 18 martie 2014, 14:58   [#3]

  3 TB ? Astea deja sunt prea mici pentru mine :)

 • ... a scris la 18 martie 2014, 21:20   [#4]

  am 2 tera jumate. deocamdata imi ajung, dar voi ajunge si eu sa urlu (iar) dupa spatiu…
  astept hdd-uri de 60 si 80 tb (deja s-au facut cateva)

 • mihaidor
  ... a scris la 30 martie 2014, 23:32   [#5]

  Si eu am ramas uimit de internautii din Rusia care imi ofereau un share de 100 TB pentru programe exclusiv de productie muzicala, Hub ul ProMusica…Daca ai nevoie de softuri actuale unele au librarii de suntete de sute de GB, productia muzicala pe 24 biti si frecventa mai mare de 44.000 HZ poate ocupa si sute de MB per cantecel de 3 minute sau un clip la o rezolutie HD poate avea 3 GB ( 4 minute). Ma sperie si pe mine spatiul de stocare de tip HDD iar DVD urile sunt si ele ca niste furnici prin casa( cine are timp sa le nu numeere) dar eu am o vorba, Dan….nu uita ca un miliard de secunde insemana peste 33 de ani asa ca, incerc sa fiu mai chibzuit in lacomia mea de a aduna si testa noi softuri sau informatii dar TE INTELEG ATAT DE BINE!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?