Spatiu de stocare GRATUIT, pentru telefoane mobile

dropbox Spatiu de stocare GRATUIT, pentru telefoane mobile

Hard-Disk Online, pentru telefoane mobile

Aveţi nevoie de mai mult spaţiu de stocare pe telefonul vostru mobil? Pentru a obţine spaţiu de stocare suplimentar pe telefoanele voastre, soluţia este una foarte simplă: Dropbox.

Ce este Dropbox? Dropbox este un serviciu de stocare online a fişierelor, unde oricine îşi poate creea un cont gratuit şi poate stoca informaţie pe acel spaţiu: poze, muzică, fişiere video, documente, etc… Avantajul stocării online a fişierelor, este (pe lângă spaţiul de stocare obţinut gratuit) faptul că, la contul vostru Dropbox vă puteţi conecta cu mai multe device-uri, de exemplu: telefonul mobil, laptopul, tableta, calculatorul desktop de acasă, etc …
La ce este bun un cont Dropbox? Să presupunem că sunteţi în concediu sau în vacanţă şi faceţi nişte poze ori filmaţi ceva cu telefonul mobil. Pozele le încărcaţi de pe telefon, direct în contul vostru Dropbox, după care odată ajunşi acasă puteţi vizualiza şi descărca pozele şi filmuleţele direct pe laptop sau PC, fără să mai fie nevoie să vă conectaţi telefonul la PC ori la laptop.

De asemenea, este foarte util în situaţiile în care vă schimbaţi telefonul. Instalaţi aplicaţia Dropbox pe noul telefon şi imediat veţi avea acces la toate fişierele stocate în contul vostru Dropbox şi care au fost încărcate de pe vechiul vostru telefon.
Să nu uităm că, telefoanele moderne (smartphone-urile) au posibilitatea de a exporta toată agenda telefonică. Exportaţi agenda voastră telefonică în Dropbox, iar pe noul telefon importaţi agenta telefonică din Dropbox şi … în doar câteva secunde aveţi toată agenda voastră, pe noul telefon.

Sunt o mulţime de motive pentru care merită să utilizaţi serviciile de stocare oferite de Dropbox, mai ales că … e GRATIS !

Cum faceţi asta ? Foarte simplu …

Mai întâi, vă creeaţi un cont de utilizator pe Dropbox. Pentru a creea contul, daţi click aici ! Trebuie doar să completaţi câmpurile cu numele vostru, adresa voastră de email, să vă alegeţi o parolă şi … gata, contul vostru este creeat !

Pe urmă, descărcaţi aplicaţia Dropbox compatibilă cu telefonul vostru, porniţi aplicaţia, specificaţi adresa de email şi parola pentru contul pe care tocmai l-aţi creeat şi gata! În acest moment, aveţi telefonul conectat la spaţiul de stocare online de pe serverele Dropbox.

Pentru telefoane cu sistem de operare Android, descărcaţi aplicaţia de aici;

Pentru telefoane cu sistem de operare IOS (iPhone), descărcaţi aplicaţia de aici;

Pentru calculatoare sau laptopuri cu sisteme de operare Microsoft Windows, descărcaţi programul de aici.

Succes!

dropbox Spatiu de stocare GRATUIT, pentru telefoane mobile

Categorie articol [ Diverse, Mobile Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Spatiu de stocare GRATUIT, pentru telefoane mobile”

 • 1qlee
  ... a scris la 29 ianuarie 2014, 17:04   [#1]

  nu ai zis nimic de spatiul oferit, nu ai zis nimic de modul in care putem face rost de mai mult spatiu, nu ai zis nimic de faptul ca cei cu HTC sau cu Samsung Galaxy S2 beneficiaza de 50G gratuiti, etc etc.
  ps
  In plus se pot face o multime de chestii, printre care sa share-uim cu prietenii (click-dreapta pe fisier, share-link, si gata, trimiti linkul unui prieten care poate descarca oricand direct din spatiul tau) etc etc

 • ... a scris la 30 ianuarie 2014, 2:06   [#2]

  Pai, daca va ziceam tot … atunci unde mai e placerea ca ati descoperit si voi ceva interesant ? :)

 • ... a scris la 17 februarie 2014, 10:10   [#3]

  Imi place ca pot sa folosesc acelasi cont atat pe PC, tableta sau telefon. Isi face meseria extrem de bine si ce pot sa mai spus, e gratis!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?