Spartan, noul browser de la Microsoft

Microsoft Spartan Browser Spartan, noul browser de la Microsoft

Spartan – Microsoft Web Browser

În sfârşit, cei de la Microsoft par să se fi “deşteptat” şi au înţeles că, browserul Internet Explorer pe care ani de zile la rând au încercat să-l bage forţat pe gâtul clienţilor, este un browser depăşit, greoi, neperformant şi în acelaşi timp enervant. Internet Explorer n-a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, pierzând definitiv bătălia cu principalul său competitor de pe piaţă, Google Chrome. Asta, după ce înainte cu câţiva ani de zile, pe vremea când Mozilla Firefox era cel mai utilizat browser web de pe planetă, Internet Explorer pierdea bătălia şi cu acesta …

Noul browser web al celor de la Microsoft, poartă numele de Spartan şi “promite” că va fi un browser web modern şi practic. Deşi la prima vedere pare a fi un browser web simplu, chiar “spartan” (după cum, de altfel sugerează şi numele), în spatele lui se ascund însă o serie de funcţionalităţi extrem de interesante şi utile în acelaşi timp. Cea mai interesantă dintre toate însă pare a fi interacţiunea cu asistentul virtual Cortana, cu ajutorul căruia utilizatorii pot obţine informaţii bogate şi precise cu doar câteva clickuri.

Noul browser web Spartan al celor de la Microsoft, va veni preinstalat în noul sistem de operare Windows 10 care ar trebui să apară în perioada următoare.
Mai jos, puteţi vedea o scurtă prezentare video a noului browser web Spartan de la Microsoft …

Categorie articol [ Software ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Spartan, noul browser de la Microsoft”

 • ... a scris la 10 martie 2015, 1:13   [#1]

  Ma gandesc ca e vorba despre un browser care este facut pentru teste motiv pentru care eu nu imi permit timp sa pierd vremea, eu sunt inebunit dupa firefox pentru ca ofera orice, inainte imi placea doar chrome insa acum le folosesc pe amandoua insa opera si restul nu ma intereseaza absolut deloc.

 • ... a scris la 10 martie 2015, 11:39   [#2]

  Sunt tare curios cum va fi Windows 10. Astept versiunea finala desi am testat si pe cea beta. Ideea cu mai multe spatii de lucru mi se pare foarte buna. Cat despre acest browser, am cateva indoieli in privinta lui.

 • Severus
  ... a scris la 12 martie 2015, 17:41   [#3]

  Nu dau 2 lei pe Cortana, deci raman cu Chrome si Firefox.
  Data trecuta cand am testat Windows 10 a fost un esec, nu mi-a recunoscut mausul Razer deloc, si dupa vreo ora de butonat cu alt maus[mouse :)] , l-am dat jos si am revenit la Windows 7.
  Sunt curios acuma cum merge W10[ultima versiune imbunatatita] si cred ca o sa-l testez iar zilele urmatoare.

 • ... a scris la 12 martie 2015, 19:24   [#4]

  Severus, să ne anunţi şi pe noi cum ţi se pare 10-le :)

 • Severus
  ... a scris la 17 martie 2015, 14:37   [#5]

  Am citit ce zice lumea, inca are multe probleme, si Spartan nu a fost inca introdus, deci o sa mai astept, ca sa nu lucrez degeaba 2 ore.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?