Spălare de bani şi nesimţire, Prisăcani, judeţul Iaşi

comuna Prisacani judetul Iasi Spălare de bani şi nesimţire, Prisăcani, judeţul Iaşi

Spălare de bani şi nesimţire

Cum va spuneam si in cateva dintre articolele mai vechi, primesc mesaje de la diverse persoane care doresc sa protesteze impotriva anumitor situatii aberante de care avem parte in viata de zi cu zi din Romania …

Indignate de felul in care autoritatile statului inteleg sa gestioneze banul public, sunt persoane care-mi trimit mesaje, in speranta ca acestea sa devina publice si cineva, candva, poate se va autosesiza …

Unul dintre aceste mesaj, mi-a fost trimis de catre un cetatean din comuna Prisăcani, judeţul Iaşi, domnul Paduraru Constantin. Acesta, este indignat de felul in care autoritatile locale au inteles sa gestioneze banul public, in plina criza economica.

Iata si mesajul domniei sale:

Buna ziua.

Doresc sa va informez in legatura cu o situatie reala din comuna Prisăcani, judeţul Iaşi

SPALARE DE BANI SI NESIMTIRE

Prin “interesul deosebit” al primarului pentru comunitatea sa, in mod deosebit pentru copii comunei si pentru tineretul romantic al acestuia, cu sprijin guvernamental s-a amenajat un parc de agrement.
Parcul a fost amenajat in primavara anului 2011, poarta o denumire inedita “LA MANDRUTA”, nu stiu cui, cum nu stiu nici cum a fost posibila o asemenea investitie, o investitie care se invarte in jurul sumei de 8 miliarde de lei vechi.
Parcul se afla situat in camp, la o distanta de aprox. 4 km de sat, mai precis este inconjurat de camp (bine situat in asa fel sa nu bata la ochi.) Nici tinerii romantici, nici satenii si nici copii nu se aventureaza in asa locatie si daca ar face acest lucru parcul ingradit, beneficiaza de o poarta semeata, prevazuta cu un lacat mare si trainic.
Minunatul gard ocroteste cu ajutor guvernamental si prin spiritul “gospodaresc” al primarului o fantana arteziana, cateva banci, stalpi cu becuri , straruri cu flori uscate bine de tot, un mic loc de joaca pentru copii. Aceasta superba investitie spun Consilierii locali ca se ridica la suma de 8 miliarde de lei vechi. Oricat ai aduna si ai inmulti, cu toata bunavointa aceasta suma e umflata rau de tot.
Ma intreb, intr-un an de austeritate, in aceasta perioada de criza cum este posibila o asemenea investitie?

Comuna Prisacani are in componenta sa 3 sate, Macaresti, Prisacani, Moreni, in niciun sat nu este un parc de joaca pentru copii, nu este Camin Cultural in schimb in plin camp avem parc de agrement.

Satean, Paduraru Nicu.

Categorie articol [ Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Spălare de bani şi nesimţire, Prisăcani, judeţul Iaşi”

 • ... a scris la 19 august 2011, 15:42   [#1]

  Din pacate, in comunele patriei, s-a ajuns la un fel de “fratie” a elitei locale, fara culoare politica, pe care o doare-n basca de banii publici. Daca se nimereste si un primar “de gasca”, banii se duc pe proiecte precum cel descris in articol. Teoretic, proiectul parcului s-a aprobat intr-o sedinta de Consiliu Local. Sau consilierii n-au stiut ce voteaza sau primarul a hotarat singur, ceea ce nu stiu cat este de legal. Si sigur la crasma din comuna era injurat guvernul ca nu aloca fonduri comunitatilor locale (care dorm pe langa un primar treaz, care face ce vrea cu banii). Avem o tara frumoasa, pacat ca-i populata.

 • ... a scris la 19 august 2011, 16:37   [#2]

  Romanii sunt pe zi ce trece mai indignati de ce se intampla in Romania si de felul in care au evoluat lucrurile in tara, dupa 1989 … Inca un exemplu in acest sens, gasiti aici.

 • ... a scris la 21 august 2011, 8:10   [#3]

  bani sa iasa… trist dar adevarat…

 • ... a scris la 22 august 2011, 12:03   [#4]

  Pacat ca se intampla toate acestea dar ar trebui sa ne obisnuim cu ele ca de schimbat… nu stiu daca se vor schimba vreodata… sau cel putin nu cat sa apucam noi sa vedem schimbarea… :(

 • Busu
  ... a scris la 27 mai 2016, 15:16   [#5]

  Dnilor acest primar Kirila trebuie sa infunde puscaria el si cu aliiati sai asa zisi fermieri ,excroci unul dintre ei este Irimia costel cumatrul primarului, !impreuna fac intabulari abuzive si iau pamînturile oamenilor numai spun ca iau bani ,pacalind APIA cu mii de euro !!!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?