Sothink Logo Maker – Program pentru creat logo, sigla

Sothink Logo Maker – Program pentru creat logo-uri sau sigle

sothink logo maker 150 Sothink Logo Maker   Program pentru creat logo, sigla

Sothink Logo Maker este un program cu care se pot creea foarte usor logo-uri sau sigle pentru diverse siteuri web, pentru firme, etc …

Profesionistii bineinteles ca vor folosi diverse programe profesionale, ca de exemplu Adobe Photoshop sau Adobe Illustrator, insa acestea necesita cunostinte destul de serioase, iar creerea unui logo poate deveni destul de complicata.

Sothink Logo Maker este un program foarte simplu si intuitiv, facut special pentru asa ceva: creerea de logo-uri si sigle. Usurinta creerii unui logo consta in faptul ca Sothink Logo Maker vine cu un pachet de peste 150 de logo-uri predefinite si peste 2500 de imagini pe care le puteti folosi in logo-uri. Se mai pot importa si fisiere de tip .swf din care puteti extrage imagini pe care sa le folositi in logo-ul vostru.

Sothink Logo Maker poate fi descarcat de pe siteul oficial al producatorului acestui software, iar varianta “trial” poate fi utilizata timp de 30 de zile, dupa care, daca va place programul, va trebui sa-l cumparati.

Download Sothink Logo Maker

Puteti urmari si tutorialele de mai jos, de unde puteti invata cum se lucreaza cu acest program:

Categorie articol [ Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?