Şorturi de baie pentru bărbaţi

Gata, am renunţat la slipul clasic în favoarea şortului pentru baie. Azi am fost la cumpărături şi, printre altele, mi-am cumpărat două şorturi pentru baie.
Unul dintre şorturile pentru baie este ADIDAS (model BJ8830), turcoaz, iar cel de-al doilea şort pentru baie este Holland (model 219325) culoarea cărbunelui, de la brandul comercial elveţian ETIREL.

Şort de baie pentru bărbaţi, ADIDAS BJ8830

Sort pentru baie barbati ADIDAS model BJ8830 Şorturi de baie pentru bărbaţi

Şort de baie pentru bărbaţi, Holland 219325, ETIREL

Sort pentru baie barbati ETIREL model 219325 Şorturi de baie pentru bărbaţi

Contrar aşteptărilor şi preţului, şortul de la ETIREL mi se pare mie că “stă mai bine” pe mine. Aşteptările erau exact invers, iar asta şi pentru că am mai cumpărat produse ADIDAS şi am fost mulţumit de calitatea acestora. Calitatea la şorţul ADIDAS este bună, evident, doar că diferă croiul şi, mi se pare mie că şortul de la ETIREL “pică” mai bine pe de-ăştia mai plinuţi.

Faza e următoarea: şortul de baie de la ETIREL l-am văzut pe un magazin online, însă pozele nu mi-au spus absolut nimic! Cu alte cuvinte, la ce şi cum am văzut în poze pe internet, nu l-aş fi cumpărat niciodată! Mergând însă la magazin şi după ce am testat şortul în cabina de probă, am văzut că e ok, că “stă bine”, că materialul e bun. Aşa l-am cumpărat! Drept urmare, recomandarea mea este să mergeţi la magazin şi să probaţi, pot exista produse bune despre care, online, nu vă puteţi da seama dacă sunt sau nu ok…

Deşi mă feresc ca dracu’ de tămâie de materialele sintetice, de data asta exact aşa ceva îmi trebuia, respectiv un şort pentru baie realizat dintr-un material care să nu reţină apa, care să se usuce rapid şi care să aibe buzunarele făcute în aşa fel încât să nu se umple cu apă. Iar cele două şorturi pentru baie îndeplinesc cu succes cerinţele de mai sus…

Încă nu le-am făcut “proba la apă”, însă în scurt timp, urmează…

Sunt curios, voi ce fel de “costum de baie” purtaţi “la apă” (la piscină, la mare)? Slip clasic, boxeri, şort clasic sau…?

Categorie articol [ Concedii, vacante ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

19 comentarii la “Şorturi de baie pentru bărbaţi”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 iulie 2017, 2:04   [#1]

  Nu te înțeleg, Dane. Cum poți scrie la miezul nopții un articol despre șorturi bărbătești de baie?

 • ... a scris la 25 iulie 2017, 8:50   [#2]

  Cu tastatura… :))

 • ... a scris la 25 iulie 2017, 9:24   [#3]

  eu am slip d-asta normal cu manecuta, insa am vazut niste speedo-uri wannabe de sta mantu-n coada. n-as fi singurul “certat cu mersul pe jos” care ar avea asa ceva pe plaja…

 • ... a scris la 25 iulie 2017, 12:27   [#4]

  “Slip cu mânecuţă”… vrei să zici boxeri?

  Speedo e brand, nu nume de produs. Te referi la aşa ceva?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 iulie 2017, 14:23   [#5]

  Te întrebasem (retoric, desigur) cum, nu cu ce… Dar nu întrebarea mea contează, ci faptul că mi-ai răspuns. De-aș fi doar cu 10 ani mai tânăr mi-aș lua și eu un adidas, un holland sau un speedo ca cele din fotografii.

  Mamăăă, ce s-ar mai uita muierile după mine! Te invidiez, Dane…

 • ... a scris la 25 iulie 2017, 15:08   [#6]

  Sunt, probabil, cu vreo 10 ani mai tânăr decât tine şi totuşi, îţi spun eu că n-ai pentru ce să mă invidiezi.
  De ce? Păi… citisem despre un studiu efectuat de nush ce cercetători de pe undeva, care spuneau că, după vârsta de 40 de ani bărbaţii nu mai prezintă absolut nici un interes pentru femei… în sensul că, un bărbat de 40+ ani care merge pe stradă este pur şi simplu ignorat de către femei.
  Este vorba despre legile naturii…
  Evident, femelele tinere sunt în căutarea unui mascul, în principiu în vederea procreerii,… şi la fel ca în orice altă specie, femelele sunt în căutarea unui mascul tânăr, viguros şi cu material genetic de bună calitate. Iar după o anumită vârstă, calităţile nu mai corespund standardelor înalte :))

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 iulie 2017, 15:54   [#7]

  Lasă-i în plata Domnului pe „cercetători” cu tot cu studiile lor asupra legilor naturii. Ce, tu n-ai văzut până acum fătuci de 20 de ani ce se „îndrăgostesc” la prima vedere de niște moșulici de 70+? Vrei să spui că „masculii ăștia tineri și viguroși” posedă un material genetic de bună calitate?…

  Glumesc (sper că te-ai prins) dar tot te invidiez: 10 ani de viață nu-s de colea, sunt 10 (zece) ani de trăire. Până la 40 de ani nu prea îți dai seama pe unde-au trecut, da’ după această vârstă începi să înțelegi ce te așteaptă.

  Dacă nu ți-ai găsit încă o femelă dornică de procreere, nici n-o mai căuta. Dacă ai găsit-o deja (îmi pare rău să ți-o spun) uită de masculinitate și încearcă să faci bani, foarte mulți bani. Ăsta e singurul „material genetic” ce atrage femeile mai abitir decât hârtia de muște sau sculele mari.

  Mie (după 3 decenii de căsnicie) îmi place berea. Uneori și fotbalul, că merg una cu alta…

 • ... a scris la 25 iulie 2017, 16:04   [#8]

  Well, eu am ajuns deja la capitolul la care “încep să înţeleg ce mă aşteaptă:)

  Cât despre bani,… dacă banii sunt principalul obiect de atracţie pentru o femeie, atunci e clar că femeia aia nu-i pentru mine. De ce? Că nu ştiu să fur! Iar banii câştigaţi prin muncă cinstită, necesită extrem de mult efort, timp şi nervi! Ori, pare-se că eu nu sunt genul dispus să muncesc pe brânci pentru câteva minute de plăcere… Ieşi mai bine/ieftin cu drogurile sau cu alcoolul :))

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 25 iulie 2017, 16:46   [#9]

  Daca ar fi sa ne luam (comentam) numai dupa varsta, eu, la anii care-i am, n-asi avea ce cauta la o asemenea discutie (dezbatere) cu (pe) o asa tema! Dar, acordat-mi o dispensa si permiteti-mi sa ma constitui intr-o… exceptie! Nu neaparat, ca musca-n lapte, cum vine vorba, ci pentru a spune o parere a mea, vis a vis de cele scrise (ca de fiecare data, f argumentat si transant) de catre dl Dan. Da, d-le Dan, asa-i, multe, chiar f multe femei sunt tentate de o aventura, sau chiar mariaj, cu o persoana mai tanara, in putere si, cum spuneati, cu material biologico-genetic puternic! Trebuie insa sa recunoastem si inversul situatiei. Este vorba de la fel de numeroasele cazuri cand, multe tinere (unele chiar minore) prefera barbati mult. mult mai varstnici, chiar si… bunici!! Exemple? Garla (scuzati-mi expresia)! Nu mai departe pot cita mariajul fostului primar al Capitalei, dl Lis;casatoriile (cate au fost la numar!) ale lui Ilie Nastase, amicitiile si casatoriile lui I. Tiriac, ale multor cantareti, actori sau oameni de afaceri, etc. Deci unde-i interes, nu conteaza varsta. Asta-i mentalitatea sau, de ce, nu? , calea spre… prosperitate si noroc! Principiile morale, etico-morale si alte asemenea “inhibitii’ (asa le definesc cei in cauza!), sunt… basme pentru adormit copiii! Nu se mai poarta asa ceva! Totusi, chiar daca se considera demodat, neinteresant sau plicisitor, voi incerca (cum am mai promis) sa conturez intr-un proxim articol, macar cateva din aceste ” principii demodate” ce, candva, se constituiau in indiscutabile, deci, obligatorii norme (reguli) de comportare civilizata-n societate. Si, parerea mea, ce bine era!…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 iulie 2017, 17:16   [#10]

  Păi ce spuneam? Mai bine razi câteva beri (în timp ce te uiți ca tâmpitul la un meci de fotbal ce nu merită urmărit) decât să-ți faci griji că nevastă-ta suspină gândindu-se la pectoralii vecinului…

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 25 iulie 2017, 17:36   [#11]

  Ai dreptate, Francisc! Dar ce fac eu ca nu-mi prea place berea?! Prefer vinul. Vinul de calitate, demisec. Dar, la o adica, ma descurc!… Sau, mai corect, inca ma descurc!!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 iulie 2017, 18:26   [#12]

  Nu-i mare bai dacă nu-ți place berea, Marc. Dă-i „năince” (regionalism din Banat cu sensul „mergi mai departe”, înainte adică) cu demisecul atâta vreme cât (încă) te descurci.

  Nu-mi vine să cred că tatăl meu e mai tânăr cu 1 an decât tine. Ești un bătrânel mai simpatic decât mă simt eu la doar 51 de ani. Abia aștept să citesc proximul tău articol. Să vezi atunci comentarii (mă duc de pe-acum să refac proviziile de bere)…

  Iartă-mi stilul (ironic, zic eu) în care îmi scriu comentariile. Să ne trăiești, Marcele, barem (alt regionalism bănățenesc, cu sensul măcar) două decenii. Sau două jumate, că n-ar strica…

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 25 iulie 2017, 18:30   [#13]

  Esti dragut, Francic! Cu felul si stilul tau hazos, eu chiar ca intineresc! Asa-i, sa stii! …

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 iulie 2017, 18:35   [#14]

  Treaba e că „sfatul” cu rasul câtorva beri și privitul degeaba la un meci de fotbal îi era adresat lui Dan, Marcele, da’ nu-i nimic. Pare-se că e universal…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 iulie 2017, 18:43   [#15]

  Fii serios, Marc. Ai vrea tu (cine n-ar vrea?) să întinerești! Dacă stilul meu „hazos” te ajută, atunci ai tot sprijinul meu. Dar tare mi-e teamă că nu te pot întineri. Tot ce pot face e să-ți fac bătrânețea mai plăcută… O meriți.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 iulie 2017, 19:26   [#16]

  Cine s-ar fi gândit că niște rânduri despre chiloți pot genera atâtea comentarii? Mă bucur (chiar mă bucur sincer) să constat că mai există cetățeni cu atitudine, indiferent de culoarea șortului.

  Bucuria mea ar fi cu mult mai mare dacă ar exista mai mulți „certăreți” pe mai multe subiecte. Dezbatere s-ar numi…

  Hai să-ncercăm, ce ziceți?

 • ... a scris la 25 iulie 2017, 22:58   [#17]

  Ohoo, dacă tot ţi-ai dezvăluit vârsta pe aici, mai devreme cu câteva comentarii, pare-se că diferenţa de vârsta între noi e ceva mai mică de 10 ani :)
  Nu-i bai, cum zice ardeleanul, sănătoşi să fim! :))

 • Severus
  ... a scris la 26 iulie 2017, 8:42   [#18]

  Inca folosesc slipul clasic (intamplator tot Adidas), din cauza ca vreau un bronz frumos.

  Genul de slip “bermude” prezentat mai sus de Dan, este cel mai comod pentru balaceala.

  Totusi daca stiti sa inotati si vreti sa o faceti, recomand un slip clasic sau unul tip boxer mulat. Va fi mai usor de “taiat” apa.

 • ... a scris la 5 august 2017, 12:23   [#19]

  Well, am avut ocazia sa “testez” cateva zile la rand cele 2 sorturi. Concluzie? Materialul din sortul Adidas este mai bun pentru baie, pentru simplul motiv ca se usuca mai repede decat materialul de la sortul Etirel. La dus, de exemplu, apa nici macar nu sta pe sortul Adidas, pur simplu apa refuza sa “intre” in material, de zici ca dai cu dusul pe ceva sticla… In bazin, insa, se imbiba totusi cu apa…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?