Sofer de BMW care se crede in NFS

BMW M5 E34 Sofer de BMW care se crede in NFS

Sofer de BMW care se crede in “Need For Speed”

Este binecunoscut faptul ca, BMW-ul este o masina “sportiva” si este preferata pasionatilor de viteza si senzatii tari.
Putem spune asta la modul general despre BMW, stim bine ca si vechile BMW-uri aveau aceste caracteristici speciale …

Ei bine, cu atat mai mult se justifica catalogarea ca “masina sportiva” atunci cand vorbim de BMW M5 E34, al carui proprietar (ma gandesc ca el o fi proprietarul..) s-a gandit sa puna in practica niste scene luate parca din celebrul joc NSF (Need For Speed). Problema cea mare este ca, a facut acest experiment in plin trafic, punand in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic.
In ciuda faptului ca pare a fi un sofer bun, gestul ramane totusi condamnabil in opinia mea … Urmariti filmuletul si … puteti comenta:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 24 ianuarie 2013 in categoria Stiri Auto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

9 comentarii la subiectul “Sofer de BMW care se crede in NFS”

 1. bred pita

  se crede la masa in pizd4 de c4canar chel la varsta a doua, apai mu1stu asta ii frustrat de mere asa, ar trebui sa il inchida ftul in gura de cocalar ce ii cu natia lor de tara comunista

 2. spanac

  omu-i profi, masina la fel…
  insa nu trebuie facut asa ceva pe drumurile publice.

  daca pietonul ala de la inceputul filmuletului nu era profi si incremenea? dadea peste el in plin.
  ca na, el e Greuceanu…

 3. Alfi

  e clar ,conduce foarte bine,insa eu i-asi suspenda permisul pe veci,daca a incercat asta o data pe drumurile publice,o va mai face si alta data si este suficient o singura data sa-i scape volanul sau sa nu apese frana la timp…si atunci o sa spuna ca nu a vrut si ca ii pare rau….

 4. Centurion

  Io zic să punem mână de la mână să-i facem omului rost de NFS, n-are niciun farmec fără să ai poliţia “codiţă” :-j
  Lasând gluma, am observat că erau cel puţin 5 cretini (Stig#2 la volan, copilotul, unu care filma plus cel puţin soferul de pe a 2-a maşină cu inca un Spielberg care filma ba din spate ba din spate)[-(
  Dacă continuă aşa, există posibilitatea să nu prindă toamna, indiferent de talentul de AS al volanului, ceea ce n-ar fi chiar o pagubă, nenorocirea că foarte probabil mai ia câtiva nevinovaţi cu el….:(

 5. ioangeorgescu

  un dobitoc care se pare ca e in Rep. Moldova .

 6. Dan

  Acelasi sofer, aceeasi amsina, alta tara:

 7. Iulian

  Asa gen de oameni trebuie de lasat fara permis, din simplu motiv ca pune alte vieti in pericol. Eu inteleg ca lui ii este totuna de a sa.. insa trebuie sa se mai gandeasca ca poate intimplator sa dea peste cineva, ca la cat de profi esti.. nu poti fi 100% increzut ca no sa se intimple nimic neprevazut. Asa ca.. nu iubesc asa suferi, suspendat pe viata!

 8. grig

  Am cunoscut și eu un vitezoman d’ăsta, a avut 5 accidente, în 3 ani, din care 4 fără victime, din păcate pentru el și din fericire pentru ceilalți în ultimul accident a fost o singură victimă EL!

  Era un om de succes, foarte spiritual dar la volan se credea zmeu.

 9. Laurentiu

  O fi greu sa te stapanesti cand ai 200 de cai, dar ar trebui macar sa faci totul intr-un spatiu special amenajat, unde riscurile sunt zero :)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale