Smart Watches

Smart Watches Smart Watches

Smart Watches

La câţiva ani buni de zile după ce apăruseră primele modele de telefoane mobile, în perioada în care producătorii duceau o bătălie aprigă pentru miniaturizarea telefoanelor, un prieten vechi, Marius C. (mai în glumă, mai în serios) a spus că, în viitor telefoanele mobile vor ajunge atât de mici încât vom merge la dentist să ne facă “implant de telefon” în locul unui dinte. yahoo laughloud Smart Watches

E drept că, probabil peste câteva sute de ani (dacă până atunci nu se întâmplă să dispărem din cauza vreunui razboi nuclear generat de vreun scelerat ca V.Putin) tehnologia s-ar putea să evolueze suficient de mult încât să permită măcar ceva “asemănător” cu “implantul tehnologic” mai sus amintit. Până atunci însă, ne îndreptăm atenţie către tehnologia actuală, pe care o consider totuşi destul de evoluată pentru zilele noastre.

Şi vorbesc despre cele mai noi gadgeturi de pe piaţă, respectiv despre aşa numitele Smart Watches, ceasurile “inteligente” care prin tehnologiile actuale (de exemplu “bluetooth”) se pot conecta la telefonul nostru mobil, de unde pot prelua diferite informaţii care sunt ulterior afişate pe ecranul ceasului inteligent.
Marii producători de telefoane mobile s-au întrecut care mai de care să scoată diferite modele de Smart Watches, însă deocamdată acestea sunt “limitate” în funcţii, în cea mai mare parte doar “citesc” informaţiile de la “fratele mai mare şi mai deştept”, telefonul mobil, după care afişează aceste informaţii pe ecranul propriu.

Smart Watches 1 Smart Watches

Ei bine, eu aştept altceva! Iar ceea ce aştept eu, ar putea cu adevărat revoluţiona aceste SmartWatches … Aştept nişte Smart Watches suficient de capabile să înlocuiască un telefon mobil! În prima fază, fie şi măcar pentru convorbiri şi mesaje text/SMS. Cu alte cuvinte, vreau un Smart Watches care să fie capabil să “înghită” o cartelă nano-SIM şi să fie capabil să efectueze apeluri. Asta ar fi cu adevărat o “revoluţie” tehnologică în materie de Smart Watches

Smart Watches 2 Smart Watches

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 27 ianuarie 2015 in categoria Diverse, Electronice / Electrocasnice. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Smart Watches”

 1. Severus

  Sunt ceasuri din astea mici cu functie de telefon, deja de mult. Dar nu stiu cat de smart sunt.

  Si ca o parere personala, urasc ceasurile astea smart, indiferent de marca, mai ales ca trebuie sa le incarci in fiecare seara sau la 2 zile ca telefoanele smart. Ecran mic, te chiorasti sa vezi ceva.
  Sincer ma si mir ca cineva le cumpara. Nu te poti baza pe ele, daca pleci pe undeva, si cu cat mai multe gadgeturi la incarcat, cu atat mai rau…

  Sunt si scumpe vrajelile astea.

 2. Dan

  Sincer, nu ştiam că există deja aşa ceva … Ai un link?

  L.E: Gata, l-am găsit: http://goo.gl/u793Wb

 3. Severus

  Si dual sim pe deasupra :)
  Dar tine maxim 3 ore de convorbiri, si moare in plina glorie, cand vorbesti mai bine. Jucarii de copii, trebuie sa-i cumpar la fiica mea :)

  Apropo de sms, poti scrie si trimite de pe el.

 4. Spanac

  am avut telefon ceas. Asta dinainte sa apara androidul pe telefoane, pe vremea aia era la moda symbianul nokiei.
  de astea noi nu stiu cum sunt, iar smart watchurile astea mi se par o tampenie, sincer. sunt inutile. de ce sa am un ceas care doar imi afiseaza functiile din telefon? cand toti vrem telefoane cu ecrane de 5-6 inci? sa ne uitam in 2 inci maxim de ceas sa vedem ce e pe telefon?
  de ce nu direct telefon pe care sa-tl tii la mana. face aceeasi chestie ca si ceasul asta, ca si telefonul.
  insa nu-s perfectionate. au iesit cateva modele mai stralucite, cum ar fi cel al lg-ului…

 5. Sorin

  La un pret mai mic exista Samsung Gear S: http://goo.gl/Dx6lxA

  Review, aici: http://goo.gl/QYw3Z0

 6. Vlad

  Desi sunt inteligente ceasurile destepte au un punct in minus: bateria. Daca-ti place sa stai zilnic cu ceasul la incarcat, n-ai decat. I-ati un smartwatch.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale