Situaţia reală din Ucraina!

prozonieri ucraina militari Situaţia reală din Ucraina!

Ukraina 2015

Indiferent ce spun unii sau alţii, în Ucraina este deja război! Un război crunt, purtat fără nici un fel de reguli faţă de legile internaţionale, legi care impun dreptul prizonierlor de război la un anumit tratament.
Ruşii nu respecta nici un fel de reguli sau legi, sunt pur şi simplu nişte animale sălbatice ghidate de instincte primare…

Îmi aduc aminte de ce mi-au povestit bunicii mei, cât încă mai trăiau … Eram copil şi ascultam cu mare atenţie relatările celor doi bunici, de pe vremea când au fost pe front. Au fost de asemenea prizonieri la ruşi, iar unul dintre bunici a reuşit să evadeze… În lagărul din Rusia, culegeau cojile de cartofi din noroi, le spălau cu puţină apă şi le mâncau … era un adevărat dezastru.

Şi tot bunicii mi-au povestit faptul că, soldaţii nemţi au fost nişte domni, nişte gentlemani, comparativ cu soldaţii ruşi. Discutăm de soldaţii nemţi “de rând”, cei care au ajuns şi prin România, nu de SS-ul din Germania … În schimb când au venit ruşii, a fost prăpăd: au violat tot ce se putea viola (femei măritate, femei bătrâne, fete), au luat cu forţa absolut orice aveau chef, i-au bătut, maltratat şi împuşcat pe cei care îndrăzneau să arunce măcar o privire pe care soldaţii ruşi o considerau “ofensatoare”. Într-un cuvânt, soldaţii ruşi au fost nişte fiare sălbatice …
Asta se întâmpla în anii ‘40, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Acum, suntem în 2015 însă ruşii au rămas la fel de sălbatici, pentru ei timpul a stat pe loc.

În filmul de mai jos, vedeţi cum sunt trataţi soldaţii ucraineni care sunt capturaţi de către aşa numiţii “rebeli”, rebeli care însă sunt îmbrăcaţi în haine militare, poartă însemnele Rusiei şi sunt dotaţi cu echipament militar. Ba mai mult decât atât, au în dotare până şi tancuri !? De unde naiba ar putea avea tancuri, nişte “rebeli” !?

În România, tinerii până în 35 de ani sunt chemaţi la Centrele Militare pentru a fi luaţi în evidenţă. Se cam împute treaba …

chemare la arme livret militar Situaţia reală din Ucraina!

Categorie articol [ Politica, Stiri ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “Situaţia reală din Ucraina!”

 • Severus
  ... a scris la 13 februarie 2015, 19:04   [#1]

  Pot sa confirm rautatea soldatilor rusi, cu aceleasi povesti pe care mi le-a povestit si mie bunica de la tara. Soldatii germani erau parfum pe langa cei rusi.

  Razboiul este intr-adevar crud, si cu multe cadavre. La noi nu o sa fie razboi, avem prea multi aliati puternici.

  Din filmarea de mai sus nu-i inteleg pe handicapatii aia de oameni civili !

 • Vasile
  ... a scris la 14 februarie 2015, 8:04   [#2]

  Severus, acei handicapati de la ei sunt si la noi. Stii cine sunt? Cei care privesc cu sfintenie emisiunile de la Antena 3 si uneori se mai uita si la Romania TV. Cat despre cat de civilizati sunt soldatii rusi, eu stiu mai multe decat voi toti fiindca sunt om batran. Pe vremea cand acesti militari eroici ne-au “eliberat” tara, aveam 8 ani si in plus sunt vorbitor de rusa si ucraineana si ii pricepeam si ce vorbeau. Mai precizez ca bunicii mei, basarabeni fiind, au fost deportati si au murit la Aracbalac raionul Kokcetav in Uzbekistan.

 • Severus
  ... a scris la 14 februarie 2015, 8:21   [#3]

  Mda, banuiam ca sunt genul acela de oameni dusi cu pluta. Creiere spalate. Noroc ca mi-am scos definitiv de pe televizoarele din casa antena3 si romania tv.

 • ... a scris la 15 februarie 2015, 17:46   [#4]

  Sincer, nu cred că e chiar atât de gravă situația. Niciuna dintre părți (NATO/Rusia) nu-și permite să facă vreo mișcare greșită. Din păcate, însă, mor oameni nevinovați în Ucraina…

 • ... a scris la 16 februarie 2015, 5:41   [#5]

  Mircea incerca sa scoti capul din protv si sa mai arunci un ochii pe cnn.

 • eu
  ... a scris la 19 februarie 2015, 17:50   [#6]

  Lasa ca ii trateaza mai bine United States of Torture pe suspectii de terorism!
  Teroristi sunt cei care se opun cotropitorului american sau politicilor sale de sclavizare mondiala!

 • biliboy
  ... a scris la 21 februarie 2015, 5:32   [#7]

  Nu se poate ca amerlicocii sa rateze vreun razboi.In fond si asta tot de la ei a pornit printr-o lovitura de stat!

 • Viorin
  ... a scris la 28 septembrie 2015, 13:27   [#8]

  Buna ziua,

  Pot sa confirm si eu cele relatate de mai sus, in legatura cu diferenta de comportament si mentaliatate intre vechea armata rosie si trupele germane.Parerea mea este ca Ucraina asa cum s-a relatat, este in continuare un stat creat artificial si de aceea pentru binele tuturor ar fi ca acesta sa se dizolve si impartit conform datelor istorice.Pe mine unul nu m-ar deranja sa fim spre exemplu colonie a principatului Luxemburg, daca ar fi nivelul de trai macar la jumatate din cat este in Principat.Bineinteles este doar o fabu!a.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?