Siteul de pariuri preferat de romani

pariuri online Siteul de pariuri preferat de romani

Pariuri sportive si pariuri online

Pariuri-x.ro este siteul de pariuri sportive online cu cel mai mare trafic din Romania. Daca majoritatea siteurilor de profil se multumesc sa organizeze un concurs si sa deschida cateva sectiuni pe forum, Pariuri-x.ro pot spune ca este un site complet.

Aici gasiti o sectiune in care va sunt prezentate cele mai importante case de pariuri, alta in care puteti urmari rezultate live sau, pentru incepatori, un ghid pentru a intra mai usor in ”lumea” pariurilor online. In plus Pariuri-x.ro este siteul care ofera cele mai mari premii lunar la concursul de predictii fotbal (5000 ron) si singurul care zilnic premiaza Biletul zilei cu 10 euro.

Cei care detin un blog au mai putin de doua saptamani la dispozitie sa se inscrie in mega concursul cu premii in valaore de 1800 euro. Tot ce trebuie sa faceti este sa postati pe blogul/siteul personal doua articole. Mai multe detalii despre ce trebuie sa contina articolele gasiti pe forumul Pariuri-x.ro.

Categorie articol [ Advertoriale, Alte subiecte ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Siteul de pariuri preferat de romani”

 • Jak Karter
  ... a scris la 21 martie 2011, 17:58   [#1]

  @ Dan : vezi că ai “mâncat” două cuvinte din articol:

  Aici gasiti o sectiune in care va sant cele mai importante case de pariuri” … lipsește un cuvânt, probabil “prezentate” sau “oferite”!!!

  In plus Pariuri-x.ro este site-ul ofera cele mai mari premii
  “…lipsește un cuvânt, probabil “care”!!!

  La articolul cu “Preotul Cantaret”:

  De ce niciodata Biserica Ortodoxa Romana nu ia “acesta” masuri inainte?“…cred că trebuie înlocuit “acesta” cu “aceste”!!!

  !!!!!!!!!!!!!Acest comentariu va fi șters!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • ... a scris la 21 martie 2011, 18:19   [#2]

  @ Jak: -- Thx pt. observatii, am corectat acum … Textul articolului publicitar mi-a fost trimis de catre cel care a comandat articolul, text la care am dat “Copy/Paste” ..
  Cat despre articolul cu “Preotul cantaret”, acolo am gresit eu … Din cauza vitezei :))

 • Jak Karter
  ... a scris la 22 martie 2011, 21:39   [#3]

  Păi, Dan-e, nu înțeleg de ce nu te bagi și tu în concurs, tu dacă scrii un review, cu traficul lunar pe care îl ai și cu page rank-ul de la blogul tău intri din prima în lupta pentru locul 2 și locul 3, sau înscris abia 18, iar site-ul tău nu apare pentru că nu te-ai inscris încă în concurs, ai văzut cât de “greu” se obține un singur punct … Eu spun că s-au înscris prea puțini având în vedere că concursul a început din luna ianuarie, părerea mea este că se merită să intri cu blogul tău în acest concurs, nu neapărat din cauza premiului, ci mai mult din punct de vedere al traficului, dacă te înscrii o să se afișeze și pagina ta http://www.dan-blog.ro în “top” 20 de pe forumul lor, și foarte mulți vor fi tentați să dea un click să vadă și ei cine mai e și http://www.dan-blog.ro :d

 • Adrian
  ... a scris la 30 mai 2011, 12:18   [#4]

  Peste tot vad afise cu pariuri sportive x.ro, trebuie de vazut ce anume ofera, ca reclama de facut vad ca pot ei a face :D

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?