Site Referrer Ban

.htaccess Site Referrer Ban

htaccess Site Referrer Ban

Traficul care vine dinspre un anumit site web, poate fi blocat cu ajutorul unui fisier .htaccess in care va trebui sa specificati adresele siteurilor (URL) pe care doriti sa le blocati.

Daca observati ca dinspre un anumit site web va vine trafic care intr-un fel sau altul va creeaza neplaceri, cum ar fi de exemplu SPAM-ul, puteti bloca din .htaccess traficul/vizitatorii care vin dinspre acel site web.

IMPORTANT: – Toate siteurile trebuie adaugate fara “www.“.

Iata codul care trebui introdus in fisierul .htaccess:

1
2
3
4
5
6
7
## SITE REFERRER BANNING
RewriteEngine on
# Options +FollowSymlinks
RewriteCond %{HTTP_REFERER} spamsite\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} spamsite\. [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} subdomeniu\.spamsite\.com [NC]
RewriteRule .* - [F]

… unde, avem asa:

spamsite.com – blocheaza traficul care vine dinspre siteul www.spamsite.com

spamsite. – blocheaza traficul de pe toate siteurile care au numele de domeniu “spamsite”: spamsite.com, spamsite.net, spamsite.ro, spamsite.org, etc…

subdomeniu.spamsite.com – blocheaza traficul care vine de pe un subdomeniu al siteului www.spamsite.com; Aici, va trebui sa inlocuiti “subdomeniu”, cu subdomeniul care vreti…

84.564.264.99 – blocheaza traficul care vine de pe un anumit IP.

Categorie articol [ Programare ]
Tagged with: [ , , , , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii la “Site Referrer Ban”

 • Salut! Foarte util postul, te-as intreba daca sti cum pot sa banez un ip pe blogspot unde nu am accesl ftp, am mare nevoie, un tip tot intra si imi fura din continutul de pe blog

 • Incearca acest script, alta modalitate pe blogspot nu prea stiu, deoarece nu ai acces nici la FTP, nici la .htaccess. Scriptul (codul) trebuie pus in header. Cauta linia “” si imediat deasupra ei adauga scriptul…. Vezi aici:

  ban ip blogspot

 • ok, o sa incerc, prima oara trebuie sa ii aflu ip-ul. mersi mult :)

 • Salut Dan. O intrebare as avea l tine daca ma poti ajuta … Problema se numeste Add Expires headers. Exista asa ceva pentru blogspot?
  Ma refer la .htaccess si modificarea care trebuie facuta pentru cresterea vitezei de incarcare a blogului. Am vazut ca pentru wordpress se poate modifica fisierul htaccess, dar pentru blogspot exista solutie?
  Multumesc anticipat pentru raspuns.
  Spor!

 • Fisiere .htaccess se pot utiliza doar daca ai cont de gazduire web pe un server. Pe Blogpsot nu se poate utiliza, din cate stiu eu …

Adaugă un comentariu