Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells

simona halep Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells

Aseară am căutat cu disperare un stream decent, ca să pot vizualiza meciul Simonei Halep, finala turneului de la Indian Wells în care Simona Halep a întâlnit-o pe sârboaica Jelena Jankovici. Şi pentru că sunt abonat RCS&RDS, evident că nu puteam viziona meciul pe televizor, aşa cum de altfel ar fi fost normal, iar asta deoarece meciul a fost transmis DOAR pe Dolce Sport 1, un canal sport al celor de la Telekom.

Pentru că, abonaţii nu sunt importanţi … nu-i aşa, domnilor de la RCS&RDS? Ori pentru că jocurile de culise din România permit ca o astfel de competiţie să fie folosită pe post de muniţie de război în lupta dintre două companii comerciale? De ce naiba mai plătim abonament la Televiziunea Română, TVR? Lună de lună? Cu ce sunt eu, abonatul RCS&RDS mai prejos decât abonatul Telekom? Banii mei au altă culoare sau alt miros?

Este inadmisibil ca datorită interesului unor companii, o foarte mare parte dintre români nu au avut posibilitatea să urmărească meciul Simonei Halep! Şi mai aveţi pretenţia ca românii să aibă sentimente de patriotism?
Pentru că, DA, nu sunt tenismen, nu sunt un fan al acestui sport, nu m-am uitat niciodată la meciurile de tenis până să apară Simona Halep. M-am uitat pentru că pur şi simplu, juca “România” într-o finală … Însă interesul companiilor este mai presus de ceea ce ar putea simţi românii atunci când ar dori să urmărească un astfel de meci.
Urât, urât, foarte urât. Nu ştiu a cui vină este, însă iată că a mai apărut încă un motiv în plus, să nu-mi mai pese deloc de rahatul ăsta de ţară. Felul în care autorităţile înţeleg să “reglementeze” astfel de situaţii fac să să dispară până şi ultima fărâmă de patriotism rămasă în mine.

simona halep 1 Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells

Categorie articol [ Alte sporturi, Televiziune, Radio, Presă ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells”

 • Severus
  ... a scris la 23 martie 2015, 20:13   [#1]

  Sunt de acord cu tine. Suntem o tara condusa de niste handicapati, iar in legatura cu transmisia meciului, vina principala o are TVR ! Acolo trebuia transmis meciul ca sa-l vada toti romanii, cel putin cei din tara. Cred ca RDS s-a inteles cu Dolce, ca turneul masculin a fost transmis de RDS, iar turneul feminin a fost pe Dolce.

  Nu trebuie sa uitam ca tot RDS e mai smecher si mai bun, zic eu. Turneul de la Dubai cine la transmis? RDS in exclusivitate. Probabil adevarul e undeva la mijloc.

 • JoinT
  ... a scris la 24 martie 2015, 16:45   [#2]

  Pana la urma vina nu apartine nici TVR-ului si nici a celor de la Dolce. E vina RDS. Cine conduce RDS? Aici nu exista cel mai smecher si mai bun. Exista protocoale si intelegeri intre furnizori.

 • ... a scris la 31 martie 2015, 15:48   [#3]

  Sincer acum, a fi abonat RDS este o alegere…Si eu tot RDS folosesc si uneori simt cum lucrurile nu sunt deloc in avantajul nostru, insa la fel de convins sunt ca abonatii Telekom nu sunt tocmai fericiti de avantajele pe care le avem noi. E o chestiune de exclusivitate iar banii dicteaza, din pacate.

 • ... a scris la 31 martie 2015, 16:05   [#4]

  Laurenţiu, cu tot respectul … şi a avea curent electric este tot “o alegere”. poţi foarte bine să alegi să trăieşti izolat într-un vârf de munte, fără curent electric, fără internet, fără apă curentă …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?