Sicario (2015)

Sicario 2015 Benicio Del Toro 150x150 Sicario (2015)

Sicario (2015)

Dacă nu mă înșel, cred că am spus mai demult într-un articol, că nu se mai fac filme cum se făceau cândva… Eu cel puțin, am simțit un serios regres al calității filmelor care s-au făcut în ultimii ani. Ceva asemănător cu ce s-a întâmplat și în muzică. Adică, muzica bună a fost deja făcută prin anii “80~”90 și ori n-a mai rămas nimic de făcut, ori “compozitorii” zilelor noastre sunt doar cu ochii pe cifrele din conturi și total lipsiți de imaginație și talent.

La fel s-a întâmplat în cinematografie. Avem acum parte de nenumărate efecte speciale, da, care sunt extrem de realiste și sunt extrem de bine realizate din punct de vedere tehnic. Dar, NU AVEM POVESTEA, nu avem actorii și nu avem jocul actorilor pe care le întâlneam în filmele mai vechi! O fi oare aceeași poveste ca-n muzica? Doar goană după profit? Înclin să cred că, da … din păcate.

Sicario este unul dintre extrem de puținele filme apărute în ultimii ani (mai precis, este un film din 2015) care, spre surprinderea și în același timp spre bucuria mea, iese din “tiparul” cu care m-am obișnuit în ultima vreme: acela al filmelor de proastă calitate. Sicario este un film bun de acțiune și suspans, un thriller chiar foarte bun și în care actorii joacă extrem de bine, în special unul dintre cei trei actori care țin capul de afiș: Emily Blunt (în rolul principal), Benicio Del Toro și Josh Brolin.
Ei bine, Benicio Del Toro joacă extraordinar … joacă “credibil” și reușește să imprime o doză serioasă de suspans, care nu te mai lasa să te dezlipești de ecran.

Sicario 2015 Benicio Del Toro Sicario (2015)

Sicario este un film care, categoric merită vizionat de către iubitorii filmelor de acțiune, iar dacă n-ați făcut-o până acum, v-o recomand s-o faceți. Poate povestea mi-a plăcut mie prea mult și tind să devin subiectiv, nu știu … însă comentariile sunt la liber.

Btw, din trailer n-o să vă dați seama de calitatea filmului, trebuie vizionat … și-apoi mai vorbim.


Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Sicario (2015)”

 • ... a scris la 22 decembrie 2015, 10:40   [#1]

  dragutel, dar nu m-a dat pe spate. lipsesc cu desavarsire scenele care meritau bagate. ca de exemplu “interogatoriul”. ala trebuia sa-l arate.

 • Severus
  ... a scris la 23 decembrie 2015, 23:03   [#2]

  Tot ma pregatesc sa-l vad de cateva zile, dar inca nu am reusit. Mie imi plac productiile mai si serioase din ultimii ani. N-am nici o problema cu efectele speciale daca sunt facute bine, chiar ma incanta.

  Tocmai am venit de cinematograf, am vazut in 3D subtitrat STAR WARS -- The Force Awakens, si sunt un om fericit. Deci mi-a placut foarte mult!

  Vizavi de calitatea imaginii, la Cinema City e praf, ochelarii butucanosi, cu lentile mici, luminozitate si calitate precara fata de 3D-urile care le vad acasa. Sunetul e bun, sala frumoasa, si cam atat.

  Dar asta este… inca nu am fost la IMAX ca nu este la mine in oras.

  Pentru Dan , recomand un film de suspans mai aparte, mai realist facut : NO ESCAPE[cu Owen Wilson si Pierce Brosnan]. Sper sa-ti fie pe plac, gusturile nu se discuta dar poate te nimeresc cu acest film :)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?