Sfaturi şi trucuri utile în gospodărie

sfaturi practice in bucatarie gospodarie Sfaturi şi trucuri utile în gospodărie

Internetul este o unealtă extrem de utilă atunci când avem nevoie de informaţii din cele mai diverse domenii şi cred că ar trebui folosit mai mult în acest scop, decât în acela de a pierde vremea pe reţelele de socializare, cum (din păcate) mulţi dintre tinerii din ziua de azi, o fac. Putem învăţa o grămadă de chestii utile de pe internet.

O latură extrem de apreciată de mine, este cea de “sfaturi practice”. Care sfaturi, nu neapărat sunt extrem de complicate şi nu înseamnă că că dacă ţi-ai pune capul la contribuţie n-ai reuşi singur să găseşti soluţii. Însă de cele mai multe ori, nici nu-ţi trece prin cap să cauţi soluţii, acţionând de fiecare dată din “instinct”, subconştient, care “instinct” înseamnă “obişnuinţă”.

Şi nu de puţine ori mi-a fost dat să găsesc informaţii extrem de utile care te pot ajuta extrem de mult în diverse situaţii. Doar că, niciodată nu m-am gândit la ele! Şi mă bucur când, cineva ne mai reaminteşte că … se poate şi “altfel”.

Ca de exemplu, trucurile şi sfaturile din filmuleţul de mai jos:Categorie articol [ Casa şi grădina, Hobby, Tutoriale video ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Sfaturi şi trucuri utile în gospodărie”

 • Vio
  ... a scris la 20 mai 2016, 9:53   [#1]

  Buna, noroc ca sunt abonata la postarile tale. Aveam de gand sa mergem cateva zile la Colibita si am citit un articol de-al tau scris mai demult. Multumesc.
  Filmuletul cu sfaturi practice nu-l vad.

 • ... a scris la 20 mai 2016, 10:23   [#2]

  ~X( … Mai este cineva care nu vede filmuleţul?

 • ... a scris la 20 mai 2016, 12:20   [#3]

  Vad filmuletul, dar ma deranjeaza ca l-ai pus pe asta de la radio simplu, in loc sa-l pui pe ala de la mine, care e si cu creditele rusului care l-a facut. astia de la radiosimplu, iau filmuletele, pun watermark cu emoji, binging si alte rahaturi si le publica ca si cum ar fi ale lor, taind sunetul in ruseste, pujnand o melodie, iar finalul cu credits lipseste

 • ... a scris la 20 mai 2016, 12:54   [#4]

  Păi, eu întâmplător am dat peste ăsta, nu am stat să caut şi nici n-aveam habar că ai pus şi tu aşa ceva. Dă un link şi-l pun pe ăla al tău.

 • Marand
  ... a scris la 22 mai 2016, 10:07   [#5]

  …nici eu nu văd filmulețul … :-?

 • ... a scris la 22 mai 2016, 10:21   [#6]

  @Marand, ce browser foloseşti? Ai Flash Player instalat? https://get.adobe.com/flashplayer/

 • ViorelR
  ... a scris la 25 iunie 2020, 12:37   [#7]

  Cu Mozilla nu se vede filmuletul, dar cu chrome vad ca merge, cu toate ca am instalat flashplayer.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?