Sfârşitul libertăţii

end of liberty Sfârşitul libertăţii

Sfârşitul libertăţii ?

Cat va mai dura modelul de societate pe care-l stim cu totii ? Se va schimba oare ? Incotro ne indreptam ? Teoria Conspiratiei sa fie oare mai mult decat o simpla poveste ?
Iata o serie de intrebari la care oamenii incearca sa afle un raspuns … Iar gongul se bate peste ocean … Restul lumii … aproape ca am deventi simpli executanti.

Un documentar al National Inflation Association, End of Liberty, lansat în anul 2010, expune perspectiva reală a statului american, ce se îndreaptă aproape neabătut către un colaps social complet, argumentând prin mărturii ale membrilor asociaţiei, acte legislative americane de ultimă oră şi interviul luat lui Gerald Celente, economistul cu cele mai precise previziuni din istoria Statelor Unite.

Categorie articol [ Politica, Economie ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Sfârşitul libertăţii”

 • ... a scris la 1 aprilie 2012, 14:13   [#1]

  In astfel de moment pot spune cu inima implinita: ma bucur ca nu sunt nemuritor …

 • ... a scris la 1 aprilie 2012, 17:59   [#2]

  Teoria Conspiraţiei se naşte din manipularea oamenilor în a-i face să creadă că ceea ce ni se arată “oficial” face parte din natura noastră și din mersul obișnuit al lucrurilor în societatea în care traim. Suntem conditionati sa credem că nu există alternativă la organizarea prezentă a lumii. Suntem făcuti să credem că a ne adapta la ideologia puterii este echivalent cu a ne adapta lumii aşa cum este şi cum a fost dintotdeauna. Asta e raspunsul care il primim de la stapani si manipulati sa-l credem adevarat. Din pacate, majoritatea dintre noi cad in aceasta capcana. Asa a fost posibil sa fim mintiti zeci si chiar sute de ani, iar cei care vor sa ne trezeasca la realitate sunt catalogati “conspirationisti” si “nebuni”. Doar cand adevarul iese la iveala intr-un final, se constata ca e prea tarziu sa mai repari ceva: boala sociala devine foarte greu de vindecat, iar uneori ignoranta se plateste scump…

 • ... a scris la 2 aprilie 2012, 17:08   [#3]

  Se induce ideea ca omul este cel care poate face orice si ca trebuie sa ne debarasam de Dumnezeu si de Iisus Hristos. Ei bine, oameni buni, cine face asa ceva va afla cu adevarat care este furia Lui. Asa cum spune si rugaciunea regelui Manase citez : ” pentru ca nimeni nu poate sa stea inaintea stralucirii slavei Tale si nesuferita este mania urgiei Tale asupra celor pacatosi “. Asa ca pot face ei ce vor ca Dumnezeu are grija de oamenii Lui si chiar daca ii lasa sa sufere, o face pentru ca in final sa ii mantuiasca si sa ii ia alaturi de El. Fiti fara griji, ca suferinta omului nu o sa fie niciodata mai mare decat a fost a Domnului nostru Iisus Hristos care a fost rastignit pe cruce pentru pacatele noastre.
  Din pacate, unii oameni se cred mai mari decat insusi Creatorul care le-a dat viata iar acest lucru nu poate fi trecut cu vederea de Dumnezeu.

 • ... a scris la 2 aprilie 2012, 17:57   [#4]

  Sfarsitul a ceva poate reprezenta o pauza,ceea ce ar insemna ca o situatie e temporara, deci luna asta e sfarisiul urmatoarea e inceputul…

  Chiar si cand murim, putem spune ca nu e vorba decat de un nou inceput…

 • popescu
  ... a scris la 3 aprilie 2012, 0:41   [#5]

  Interzicerea unui post de televiziune de a emite, adica de a opri ceea ce crede un om care vorbeste altor oameni despre cea ce el simte si care cunoaste lumea in care sintem astazi, cum faceti dumneavoastra, nu este CENZURA ci bataie de joc de fiinta noastra!
  Noi astazi sintem smecheri, fiecare din noi, asa am fost invatati, nu sintem un popor, o natiune, dar putem fi prin cunoasterea micimii celor pe care i-am ales sa conduca, lucru pe care dumneavoastra demult il faceti. Punind in locul lor oameni cu credinta si cinste se va intimpla ca si in tara noastra sa fie bine!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?