Sfanta Maria Mica

La multi ani celor ce poarta numele Sfintei Maria

Sfanta Maria Sfanta Maria Mica

Credinciosii ortodocsi si catolici sarbatoresc astazi ziua de Sfanta Maria Mica. Anul bisericesc a inceput pe data de 1 septembrie si sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului este prima mare sarbatoare din acest an bisericesc.

Conform statisticilor, mai mult de 2.2 milioane de romani poarta numele de Maria sau nume derivate din acest nume, ca de exemplu: Ana-Maria, Mari, Meri, Marioara, Mariuta, Marita, Mara, Marian, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Marusia, Mariuca, Maricica, Mia, Mioara, etc…

Daca aveti prietene sau prieteni, rude sau cunostinte care poarta numele de “Maria” sau un nume derivat din “Maria” si doriti sa le trimiteti un mesaj de felicitare, un SMS sau un email, dar sunteti in pana de inspiratie, veti gasi cateva idei de astfel de mesaje pe pagina urmatoare:

Mesaje de Sfanta Maria

La Multi Ani tuturor care poarta numele de Maria !

Biserica Santa Maria Novella Sfanta Maria Mica

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 8 septembrie 2010 in categoria Diverse. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale