Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru

Sevil Shhaideh propunere PSD pentru prim ministru Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de prim ministru

Sevil Shhaideh

Liviu Dragnea, preşedintele PSD-ului, a anunțat astăzi că, Sevil Shhaideh este propunerea pentru funcția de prim-ministru pe care PSD împreună cu ALDE au înaintat-o preşedintelui Klaus Iohannis la consultările de la Palatul Cotroceni.

Sincer să fiu, este pentru prima dată când aud de cucoana asta!? Din ce-am aflat până acum – printre altele – Sevil Shhaideh este prietenă cu Liviu Dragnea și cu Nicușor Constantinescu (PSD), fostul președinte al consiliului județean Constanța condamnat la 15 ani de închisoare pentru că a autorizat plăţi nelegale şi a prejudiciat atât Consiliului Judeţean Constanţa cât și Statul Român cu peste 7 milioane de euro! Ce să spun … prietenia cu Nicușor Constantinescu, dă bine în CV-ul doamnei viitor prim-ministru al României. Iar între timp, cine știe ce mai aflăm …

De asemenea, mai aflăm că Sevil Shhaideh este musulmană, iar Liviu Dragnea și Nicușor Constantinescu sunt nașii de cununie ai doamnei Sevil Shhaideh.
Și tot de la Liviu Dragnea, mai aflăm că doamna Sevil Shhaideh este frumoasă. Yeep, într-adevăr este, probabil, una dintre cele mai importante calități pe care trebuie să la aibă un prim-ministru.

În același timp, Victor Ponta ne spune că urmează un 2017 greu… mult mai greu decât 2016.
Păi cum, măi nene?
Păi, nu promitea PSD-ul ca în 2017 va curge lapte și miere?

8lwwahg Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de prim ministru

Categorie articol [ Politica, Stiri ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 decembrie 2016, 8:11   [#1]

  Dacă e să ne luăm după „cariera” din administrație a acestei doamne, atunci jos pălăria: are o „experiență” de peste 20 de ani! Nici că se putea o persoană mai potrivită pentru funcția de premier… Pardon, pentru „funcția” de păpușă atârnată în sfori. Să nu-mi spuneți că nu știți cine e sforarul..

  Santa Klaus n-are nici un motiv să nu facă pe plac PSD-ului. Prin urmare, vom avea un premier marionetă. Nu-i nimic, suntem obișnuiți. Doar că de data asta păpușarii nu sunt nici Soros și nici americanii, ci sunt de-ai noștri.

  Că de-aia am pus ștampila pe sigla celor trei trandafiri…

  Crăciun fericit s-aveți, oriunde v-ați afla dragii mei români!

 • ... a scris la 22 decembrie 2016, 10:20   [#2]

  O s-avem un prim-ministru ce va depune jurământul cu mâna pe Coran. Eu n-am o problemă cu asta, însă mă gândesc la milioanele de votanți creștini pentru care acest aspect, probabil, chiar este important.
  Anyway, soțul doamnei am înțeles că este sirian și că au și ceva afaceri prin Siria.
  Iar cea mai mare moschee din Europa -- proiectul care a avut girul PSD-ului prin amabilitatea domnului Victor Ponta -- este cât se poate de clar că, se va construi în România.
  Deci, dragi musulmani, România va așteaptă cu brațele deschise… Se pare că suntem un popor mai mult decât tolerant. Allahu Akbar!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 decembrie 2016, 11:21   [#3]

  Nu numai că se pare, dar chiar suntem un popor tolerant, Dane. Păi nu tolerăm noi de 27 de ani minciuna și hoția? Mai contează că hoții jură pe Constituție, Biblie sau Coran când știm cu toții că jurămintele lor sunt mincinoase?

  La ce să ne așteptăm de la un partid care ne minte de-o viață? Știu, campania electorală a trecut, dar durerile mele au rămas aceleași. Sunt un bolnav într-o lume plină de „sănătoși”. Și prefer să nu mă tratez.

  Dar sunt tare curios să aflu cum înghit cei 3.200.000 de alegători PSD „pastila” Sevil Shhaideh. Sta-le-ar în gât!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 decembrie 2016, 17:32   [#4]

  Președintele Iohannis a făcut și el o „mutare” în spiritul pasului cu pas. Nu vă impacientați și mâncați-vă sarmalele pe îndelete, ca nu cumva să vă stea în gât. La ce atâta grabă?

  Trec ele și „sărbătorile” astea. Când ne trezim din mahmureală (dacă e să ne trezim vreodată), ne vom împinge ca boii ca să lingem picătura de apă.

  Deocamdată avem certitudinea că Dragnea și Tăriceanu „garantează” o bunăstare ipotetică. Să-i credem?…

  Poate doar dacă ne-am pierdut mințile… Pare-se că nu e ceva imposibil…

 • szereadai daniiel
  ... a scris la 23 decembrie 2016, 1:41   [#5]

  D-na Sevil Shhaideh poate fi o doamna OK. din toate punctele de vedere, insa avand in vedere sotul ………. ,.este un risc enorm pentru ca ea sa ocupe functia de prim ministru a Romaniei. Parerea mea este ca dansa nu poate fi prim ministru a Romaniei.
  Un prim minstru a Romaniei trebuie sa fie OK din toate puncte de vedere. O cat de mica suspiciune este suficienta (ar trebui sa fie suficienta) ca aceasta numire sa fie respinsa de presedintele Romaniei. Sotul dansei, care este un dusman al NATO, impotriva crestinismului, prin urmare si impotriva valorilor europene, nu are ce cauta in functia propusa. Dl. Liviu Dragnea este un naiv (copil nematurizat) prin urmare poate fi manipulat de oricine, functie de :…. PSD, ca partid, daca accepta o asemenea anomalie, inseamnna ca este un partid las (stil PCR) care accepta orice anomalie propusa de ,,secretarul sau general”. Membrii PSD din pacate nu analizeaza decizia unui conducator de la varful partidului, ci lupta (muncesc) pentru transpunerea in practica a deciziei conducatorului lor (chiar daca aceasta este o decizie gresita si in contradictie cu convingerile lor intime). Invit pe toti membrii PSD, sa reflecteze asupra celor scrise mai sus si sa ridice glasul lor, in toate judetele tarii, pro sau conta. Sa stim si noi (simplii cetateni), daca Romania apartine cetatenilor Romaniei, sau numai conducatorilor de partid PSD, PNL, etc. Ceea ce a facut PSD, (Liviu Dragnea) prin nenominalizarea primului ministru la inceputul campaniei electorale, este o inducere in eroare a votantilor PSD , care din inertie (incredere totala in PSD) au votat cu PSD, iar acum sunt total dezamagiti, cum sunt si eu.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?