Septembrie

peisaj septembrie natura Septembrie

Septembrie

A trecut și vara, temperaturile au scăzut, soarele parcă s-a mai potolit iar natura a început să-și schimbe încet dar sigur, înfățișarea.
Aș putea spune că, natura este oarecum asemenatoare cu omul … și pentru că în urmă cu puțin timp, dl Marc Ciubotaru scria cu o oarecare amărăciune un articol despre bătrâni, ei bine … și toamna are frumusețea ei.

Lumea prefera evident să meargă în vacanță pe perioada verii, pentru că majoritatea prefera nisipul fin, sorele și apa caldă a mării. Este frumos, e adevărat, însă dacă timpul și banii mi-ar permite să fac asta, mi-ar place să vizitez diverse locuri din lume în alt sezon decât vara. Să admir pur și simplu natura … Îmi place natura, iar aceasta își etalează frumusețea inclusiv toamna.

Toamna, face parte din ciclul firesc al naturii și la fel ca vârsta omului, are o anumită frumusețe, specială, are frumusețea ei aparte care atrage, care impresionează …
Haideți să ne bucurăm de natură, să ne bucurăm de viață …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 6 septembrie 2015 in categoria Locuri si lucruri frumoase. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Septembrie”

  1. Francisc întâiul

    Pozele postate sunt mai „arătoase” decât realitatea, Dane. Toamna are frumusețile ei. Din nefericire, sunt prea mulți din ăia ce nu reușesc să le- admire…

  2. Dan

    Fotografii profesioniști, pe lângă aparatura sofisticată, de ultima generație, au uneori un anumit talent în a face fotografii foarte bune care să scoată în evidență anumite aspecte … Unii dintre ei, sunt într-o oarecare măsură aproape artiști. Trebuie să fii în locul potrivit, la momentul potrivit și să faci fotografia din unghiul potrivit.

  3. Francisc întâiul

    E adevărat ce spui: profesioniștii folosesc întotdeauna „scule” de ultimă generație, dar asta nu înseamnă nicidecum că sunt „într-o oarecare măsură aproape artiști”. Trăim amăndoi într-o lume în care „imaginea” e mai frumoasă decât realitatea pe care o reflectă. Încă nu am reușit să ne găsim locul, unghiul și momentul potrivit…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite