Senatul si-a marit bugetul cu 30%

Senatorii si-au marit bugetul pentru 2011 cu 30%

senatul romaniei Senatul si a marit bugetul cu 30%

Senatorii romani tocmai si-au marit bugetul pentru 2011, cu 30%. Bugetul marit cu 30% pentru 2011, a fost adoptat cu 86 de voturi “pentru”, doua voturi “impotriva” si doua abtineri. iata cum “dragii nostri conducatori” sunt “toti pentru unul, unul pentru toti” atunci cand vine vorba sa-si aloce bani pentru propriile lor interese, motivatia lor fiind printre altele, faptul ca trebuie facute anumite investitii, reparatii si intretineri, dintre investitiile amintite fiind si achizitionarea de autoturisme noi pentru senatori, actualele autoturisme avand deja intre 100.000 de km si 200.000 de km rulati.

Pentru fondul Presedintelui Senatului (Mircea Geoana) a fost alocata suma de 200.000 RON (adica 2.000.000.000 lei vechi)…

senatul romaniei Senatul si a marit bugetul cu 30%

Ma intreb, daca nu le crapa obrazul de rusine, avand in vedere situatia in care se afla tara, cand peste tot “se taie” din fonduri, in special in puncte cheie (cum ar fi sanatatea) iar ei isi aloca fonduri dupa bunul lor plac !?!? … Saptamana trecuta, un membru din familie a fost operat, iar o asistenta mi-a spus sa merg sa cumpar (printre altele) vata medicinala pentru a face toaleta operatiei, motivand (citez exact cu cuvintele ei): “Domnule, nu ne dau nimic, astia…“.

Romania, tara lui Papura Voda … Si din nou, spun: “Unde esti tu, Tepes… Doamne ?” …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 2 noiembrie 2010 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Senatul si-a marit bugetul cu 30%”

  1. 24monden

    si cum spunea Mirce Badea “Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.
    Dupa ce ca majoritatea Romanilor sunt vai steaua lor astia maresc bugetul senatului.

  2. Peter

    Si Camera deputatilor, cea a “hoatei” Roberta Anastase si-a marit bugetul cu 22%, doar nu putea sa ramana de caruta! Totusi “prostanacul” e mai smecher cu 30%.
    Asa suntem egali in Romania… vezi fabula “Cainele si catelul

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale