Senatul a respins propunerea legislativă pentru reducerea numărului de parlamentari la 300

Senat Romania Senatul a respins propunerea legislativă pentru reducerea numărului de parlamentari la 300

Citez de pe site-ul www.digi24.ro:

Senatul a respins, în ședința plenului de marți, propunerea legislativă care prevedea modificarea normei de reprezentare în cele două Camere ale Parlamentului, astfel încât numărul total de parlamentari să fie de 300, în acord cu rezultatele referendumului din 2009. Propunerea legislativă va intra în dezbaterea Camerei Deputaților, cu rol decizional în acest caz.

Sursa: digi24.ro

Şi cu asta, am zis tot.

Nişte gunoaie!

Nu ştiu “cum a fost”, pentru că nu am urmărit evenimentul (votul), nici nu ştiu dacă s-a votat la vedere sau a fost vot secret. În opinia mea, orice vot al senatorilor şi deputaţilor ar trebui să fie “la vedere”, astfel încât fiecare senator şi deputat să poată fi tras la răspundere de către electorat, pentru felul în care votează în parlament.
Iar ăia care-au votat împotriva acestui proiect de lege, ar trebui zburaţi pentru totdeauna din parlament! Gunoaie din acestea, care se pişă efectiv pe voinţa poporului, ar trebui să nu mai poată candida niciodată la vreo funcţie publică în stat! Punct!

Categorie articol [ Legislaţie, Politica, Stiri ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Senatul a respins propunerea legislativă pentru reducerea numărului de parlamentari la 300”

 • ... a scris la 19 aprilie 2016, 22:57   [#1]

  O chestie misto pe care am auzit-o la Ciuvica parca sau la unul de la a3 parca era ca daca s-ar face 300 de parlamentari votul unuia din UDMR ar insemna mult mai mult, iar procentul de 5% pe care oricum il castiga… ar insemna aproape 10% doar pentru maghiari.

 • ... a scris la 20 aprilie 2016, 0:19   [#2]

  Şi-atunci, mai bine să fie 600 … nu? Numa’ să conteze votul ungurilor mai puţin ..?

 • ... a scris la 20 aprilie 2016, 3:29   [#3]

  In jur de 500, restul la DNA.

 • ... a scris la 20 aprilie 2016, 16:59   [#4]

  @Marius: Daca Ciuvica a spus asa ceva, inseamna ca este un limitat mintal (oricum este). S-o luam matematic: 5% imseamna 5%, indiferent de intregul caruia i se aplica. De exemplu, 5% din 300 inseamna 15 parlamentari, in timp ce 5% din 600 inseamna 30 de parlamentari. Traim in tara borfasilor ajunsi in Parlament, iar aceste taratoare au cu totul alte interese fata de omul obisnuit. In Romania nu functioneaza nicio democratie din moment ce vointa poporului, exprimata la un Referendum validat de Curtea Constitutionala, este incalcata. Nu conteaza cine a propus acel Referendum, Ionescu, Popescu sau Basescu, important este ca romanii au ales ca Parlamentul tarii lor sa aiba maxim 300 de parlamentari si sa fie unicameral. Daca aceasta prevedere nu este aplicata, inseamna ca borfasii ajunsi la putere, inclusiv Iohannis, nu reprezinta poporul roman, ci grupurile de interese care au acaparat bogatiile Romaniei si vor sa-si pastreze privilegiile. Singura solutie in acest caz: iesitul in strada pentru a impune respectarea vointei poporului, din moment ce alesii ignora aceasta vointa.

 • Paul
  ... a scris la 20 aprilie 2016, 17:39   [#5]

  Ipocritul de TARICEANU, liberalul rosu, nu mai apare si acum sa “apere drepturile cetateanului”….bla, bla….un obraznic prrecum acest nesimtit cu haremul lui, eu nu am vazut niciodata.

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 21 aprilie 2016, 22:07   [#6]

  Senatul si Camera Deputatilor ,la fel ca Partidele Politice sunt Grupuri Mafiote Organizate si lista poate continua .

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?