Search Everything

Search Everything – Cautare ultra rapida pe calculator

f3z2ur Search Everything

O functie de cautare ultra rapida a fisierelor de pe calculator !!! Va doreati asta ? O functie de cautare rapida, ca in Winamp ? Ei, acum este posibil, cu ajutorului unui mic program pe care am sa-l prezint in cele ce urmeaza.

Programul l-am testat pe Windows 7 si pe Windows XP, si functioneaza ireprosabil. Logic, ar trebui sa mearga fara nici o problema si pe Windows VISTA, insa nu am avut “la indemana” un calculator cu sistem de operare Windows VISTA pe el, ca sa testez programul.

Programul Search Everything poate fi descarcat de aici:

download Search Everything

Fisierul pe care-l descarcati, este o arhiva .rar, care contine un folder, in care veti gasi 2 fisiere executabile (.exe). Pentru a instala programul pe calculatorul vostru, va trebui sa dezarhivati continutul arhivei pe calculatorul vostru, dupa care dati dublu-click pe:
Everything-1.2.1.371 – Install – *** .exe” … pentru a instala programul.

Celalalt fisier executabil, Everything-1.2.1.371 – PORTABLE – ***.exe, este pentru a instala (daca doriti) programul de cautare rapida pe un USB memory stick portabil …

La instalarea programului, bifati optiunile sa va arate iconita atat pe “Desktop” cat si in “Start Menu” si “Quick Launch”, asta pentru a avea acces cat mai rapid la functia de cautare. Programul este foarte mic si se instaleaza in cateva secunde, nu mananca resurse deloc, din calculatorul vostru.

Cum cautati ? Dupa ce ati instalat programul, dati click pe iconita de pe Desktop de exemplu, si automat se va deschide o fereastra, in care pe masura ce scrieti literele pentru ceea ce cautati, apare INSTANTANEU si ceea ce cautati !!!! Vechea functie de cautare din Windows, trebuia ca dupa ce scriai cuvantul sau termenul cautat, sa apesi butonul “Search”, dupa care aveai de asteptat pana cand functia de cautare scana pe hard-disk sa gaseasca informatia dorita, iar daca aveai un hard disk mare si informatie multa pe el, aveai ce astepta … Ganditi-va doar ca, eu de exemplu am 3 Terra pe calculator (3000 de Gb) si ce-ar insemna sa folosesc functia de cautare clasica din Windows … ?!?! … Ei, i-mi cauta INSTANTANEU pe cei 3000 de Giga !!!!

Repet, puteti instala programul atat pe Windows 7 / VISTA, cat si pe Windows XP. Pe alte sisteme de operare (mai vechi) nu am testat.

Puteti vedea in filmuletul de mai jos, o comparatie intre cautarea clasica si Search Everything, facuta pe Windows XP. Filmuletul este in chineza (banuiesc), dar nu asta e important, important este ca veti vedea diferenta uriasa intre cele doua functii:

Astept comentariile voastre despre acest program. Sa va fie de folos yahoo smiley Search Everything … Succes.

Categorie articol [ Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Search Everything”

 • ... a scris la 28 ianuarie 2010, 12:15   [#1]

  uau! mersi mult! chiar aveam nevoie de asa ceva! mersi mult, mult!!!

 • calin
  ... a scris la 29 ianuarie 2010, 0:34   [#2]

  Super tare programul! Mersi mult de tot. Super si blogul.

 • ... a scris la 29 ianuarie 2010, 15:32   [#3]

  Am urmat instructiunile date si m-am descurcat foarte bine. Intr-adevar programul functioneaza mult mai rapid decat cautarea din windows.

Trackbacks

 1. Cum creezi aplicaţii portabile
 2. Search Everything pentru Android

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?