Search Everything pentru Android

Search Everything for ANDROID 150px Search Everything pentru Android

Search Everything pentru Android

Search Everything este un program pentru căutare rapidă (mai bine spus, căutare ultra-rapidă) a fişierelor de pe calculatorul vostru. De fapt, este un fel de “căutare instant”, în sensul că rezultatele apar instantaneu, imediat ce scrii termenul căutat în fereastra de căutare a programului. Cei care doriţi să descărcaţi versiunea pentru calculatoare/laptopuri a programului Search Everything, o puteţi face de pe pagina următoare: click aici !

Un amic m-a întrebat dacă nu ştiu cumva ceva program de căutare rapidă, dar … pentru sistemul de operare Android. În urmă cu mai mult timp, şi-a cumpărat un telefon mobil Samsung Galaxy S2, care bineînţeles are sistem de operare Android. Mi-a spus că, a testat câteva programe de căutare pentru Android şi că nu i-au plăcut …

Prima idee care mi-a venit în minte, a fost bineînţeles să verific pe Google Play, ce programe de căutare sunt disponibile … Ei bine, sunt câteva, dar nu multe. Eu am folosit căutarea inclusă în aplicaţia “File Manager”, care se descurca binişor, însă o aplicaţie pentru căutare, similar ori asemănător cu programul Search Everything pentru calculatoare, nu am găsit pe Google Play. Bineînţeles că, nu există Search Everything pentru Android pe Google Play.

Totuşi, am reuşit până la urmă să intru în posesia unui program de căutare pentru Android, respectiv … exact Search Everything !!! Aplicaţia este ceva mai veche şi se pare că nu mai beneficiază (cel puţin deocamdată) de upgrade-uri. Păcat că o astfel de aplicaţie este lăsată de izbelişte … pe sistemele de operare Windows, Search Everything face “minuni”, este unul dintre programele pe care le folosesc zilnic şi fără de care nu m-aş descurca, tinad cont că la ora actuală am 6 TB de informaţie pe PC-ul meu de lucru.

Deci, cei care doresc un program de căutare rapidă pentru Android, pot utiliza aceasta aplicaţie: download Search Everything for Android

Cel mai mult o să vă “distraţi” cu funcţia de căutare vocală !!! Fereastra de căutare are o iconiţă care reprezintă un microfon. Daţi click pe aceea iconiţa, după care rostiţi un cuvânt sau o frază scurtă, care să reprezinte ceea ce doriţi să căutaţi pe telefonul vostru. Rezultatele căutării vor fi afişate instantaneu! Programul este capabil să caute aplicaţii, să caute în contactele voastre, să caute fişiere cu muzica (.mp3), etc … Păcat că nu ştie să caute şi foldere… O versiune actualizată a acestui program, ar fi fost absolut fantastică!!!

Eu am instalat şi am testat aplicaţia Search Everything, pe un sistem de operare Android 4.1.2 Jelly Bean, drept urmare ar trebui să funcţioneze inclusiv pe ultimele modele de telefoane mobile cu sistem de operare Android (apărute până în acest moment).

Have fun şi … dacă v-a plăcut aplicaţia, daţi un Like & Share pe Facebook, să afle şi alţii … Probabil că sunt mulţi care şi-ar dori o astfel de aplicaţie pentru Android şi habar nu au că există!

Search Everything for ANDROID Search Everything pentru Android

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 22 iunie 2013 in categoria Mobile Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Search Everything pentru Android”

 1. Stefan

  am instalat-o e destul de utila ;)

 2. Laurentiu

  Am dat de ea ultima oara cand am cautat aplicatii pentru tableta insa nu stiam ce e cu ea. Chiaar o s-o instalez pentru ca tind sa cred ca-mi va usura destul de mult treaba.

 3. lee

  Search Everything pentru calculator mi se pare indispensabila. Logic ca am instalat si varainta pentru android. Logic ca am dezinstalat-o.
  La cautare in afara de ce are agenda, nu gasea nimic. Nu scaneaza memoria externa, adica cardul acolo unde se gaseste cam tot ce am nevoie. Nu toate telefoanele au memorie interna de 32G. Oricum eu am un card de 32 si cam tot tin pe card, deci nu ma ajuta aplicatia.
  Remove….

 4. Dan

  Eu am card de 64 GB pe telefon si pot sa-ti spun ca scaneaza si cardul SD. Am o multime de fisiere .mp3 si imi gaseste instant orice fisier MP3.
  In plus, are si functie de cautare vocala, care de asemenea functioneaza aproape instant. Trebuie sa intri in setari si sa-i faci setarile: ce anume sa-ti scaneze …
  Sunt intr-adevar si fisiere pe care nu le gaseste (eu am inclusiv fisiere .rar pe telefon) … Programul nu este perfect si bineinteles ca nu se ridica la inaltimea celui pentru desktop, insa … altceva mai bun nu am gasit.

 5. lee

  instalat / verificat / dezinstalat

  eu folosesc un android 2.3.4
  Poate asta e cauza
  Oricum, sunt prezent si atent la orice postezi. Am invatat destule, si am gasit foarte utile posturile tale si pe multe le iau ca pe niste lectii.
  Sunt foarte multumit chiar daca 20% din lucrurile de pe aici le gasesc utile pentru mine.
  Multumesc

  edit later:
  merge si cautare mp3 dupa ceva setari. Oricum insuficient pentru mine. Probabil din cauza ca cel de pe Desktop, gaseste orice fisier instant. Deja nu mai folosesc my computer sa navigez in PC. Direct Search-everything
  Gasesc utila cautarea vocala

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !



Anunturi Gratuite