Sealed With A Kiss – Jason Donavan

jason donovan sealed with a kiss Sealed With A Kiss  Jason Donavan

Sealed With A Kiss – Jason Donavan

Sealed With A Kiss … o melodie celebra, pe care Jason Donavan a readus-o in atentia publicului prin 1989. O melodie scrisa de Gary Geld si Peter Udell, cu multi ani inainte sa o cante Jason Donavan. In anul 1960 a fost inregistrata pentru prima oara, pe patru voci. In anul 1962, Sealed With A Kiss a fost facuta hit de catre Brian Hyland.

Eu am facut insa cunostinta cu aceasta piesa, in versiunea cantata de Jason Donavan si care suna mult mai bine decat versiunile mai vechi din anii “60. Daca Jason Donavan ar fi beneficiat la aceea vreme de tehnica care exista acum, ma intreb cum ar fi sunat Sealed With A Kiss …?
Pacat ca, in zilele noastre nu se mai nasc astfel de piese si avem parte doar de muzica comerciala … iar o responsabilitate foarte mare in promovarea acestor non-valori, o au televiziunile, care in goana dupa profit difuzeaza tot felul de rahaturi …

Categorie articol [ Muzica ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Sealed With A Kiss – Jason Donavan”

 • ... a scris la 20 martie 2013, 6:54   [#1]

  Extraordinară melodie, ca mai toate din perioada respectivă şi dinainte de 80. Mie îmi o melodie cântată în duet cu Kylie Minogue, îmi scapă numele piesei, dar sigur îţi aminteşi despre ce vorbesc.
  Mersi pentru readucerea aminte a periodei acelea în care cum spunei se mai făcea încă muzică, care gâdila urechile într-un mod plăcut :peace: asta ca să parafrazez o difiniţie din Caragiale cu al său profesor de şcoală nouă ;)

 • ... a scris la 25 martie 2013, 22:27   [#2]

  Sa fiu sincer, nici nu avea nevoie de tehnica de acum, melodia oricum e geniala asa cum e! Nici n-as vrea sa fac o comparatie intre muzica anilor 60-80 sau chiar 90 si cea de astazi! Sunt destul de tanar, nu am prins acele perioade, insa muzica buna o asculti si la 10 ani si la 20 si la 50!

 • ombrados
  ... a scris la 27 martie 2013, 14:54   [#3]

  Este superba melodia! De multi ani o ascult si intotdeauna imi da o stare speciala! =d>
  Astept si alte melodii din aceeasi perioada daca mai stii…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?