Scut antirachetă american, in România

scut antiracheta romania Scut antirachetă american, in România

Scut antirachetă american, in România

Americanii urmeaza sa amplaseze apărarea antirachetă asa zis-ul “scut antirachetă” la Deveselu, în judeţul Olt, pentru care SUA va investi 400 de milioane de dolari plus câte 20 de milioane de dolari anual pentru operare.

Au venit americanii sa ne apere fundurile, de atacurile …. cui ??? Ma intreb: cine ar putea fi atat de nebun incat sa lanseze o racheta nucleara catre oricine altcineva ? Cei care ar fi poate suficient de nebuni, respectiv teroristii, nu detin tehnologia si nu au posibilitatile sa faca asa ceva … In rest, cred ca nici o tara din lumea asta n-ar fi in stare de asa ceva, consecintele unui astfel de act nebunesc ar fi dezastruoase nu doar pentru ambele parti ci pentru intreaga omenire …

Ei si-atunci ? Ei bine, lumea trebuie sa stie “Hu’s the Boss” … Iar asta se transforma automat in castiguri de natura economica, ca de fiecare data de-a lungul istoriei … Cel mai bun exemplu este Anglia, care si in ziua de azi are beneficii uriase de pe urma cuceririlor mondiale din ultimele secole …

scut anti racheta Scut antirachetă american, in România

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 3 mai 2011 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Scut antirachetă american, in România”

  1. pclaudiu

    Sa fie o recompensa a SUA pentru faptul ca Romania a avut un aport major in uciderea lui Bin Laden? S-a vehiculat ideea ca Romania ar detine inchisori secrete in care sunt inchisi anumiti teroristi care ar fi dat informatii cu privire la locatia in care se afla Bin Laden. Cel putin asa s-a speculat chiar inainte de investitia SUA in acest scut antiracheta. Iata ca imediat dupa acest zvon avem de aface cu o investitie de aproximativ 400 de dolari din partea SUA in acest scut antiracheta pe teritoriul Romaniei.

  2. Ionut Ungureanu

    Suntem de rasu lumi, am ajuns sa fim aparati de americani. Ma bucur .. americani au preluat conducerea planetei.

  3. piticu

    stem dotati ma …avem si noi ceva bun :))

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite