Schweppes Pineapple Coconut

schweppes pineapple coconut Schweppes Pineapple Coconut

Schweppes Pineapple Coconut – Foarte bun!

În urmă cu vreo câteva săptămâni, am mers la un film, la cinema, iar înainte de a intra la cinema, am bântuit prin Mall. La un moment dat ne-am împotmolit la o masă. Am comandat mai multe chestii, printre care am ales şi ceva “suc” … Tot uitându-mă după ce să cumpăr, la un moment dat mi-au căzut ochii pe băutura răcoritoare amintită în titlu, respectiv Schweppes Pineapple Coconut. Pe româneşte, Schweppes cu aromă de ananas şi cocos.

Iar cum îmi place la nebunie atât ananasul cât şi cocosul, m-am decis imediat: am cumpărat Schweppes Pineapple Coconut. Am gustat şi … whoow! Era foarte bun! Chiar am rămas plăcut surprins, mai mult pentru faptul că era extrem de aromat, gustul de cocos şi ananas era puternic.

Şi mă întreb dacă, asta se întâmplă doar la “începuturi”, atunci când iese pe piaţă un suc? Adică, e bun la gust, e aromat, iar după câteva luni sau un an de zile, acelaşi suc parcă nu mai are aceeaşi aromă, parcă nu mai este suficient de aromat !? Aşa o fi sau doar mi se pare?

schweppes pineapple coconut Schweppes Pineapple Coconut

Schweppes Pineapple Coconut este “Ediţie Limitată”, asta înseamnă că, nu găseşti oriunde … Sincer, am întrebat pe la toate supermarke-urile, am căutat prin benzinării, pe la diverse magazine şi … nimic! Schweppes Pineapple Coconut este de negăsit în magazine! Singurul loc în care am găsit Schweppes Pineapple Coconut, a fost Cora. Cei de acolo mi-au spus că, este doar o “ediţie pilot” şi dacă va avea succes pe piaţa atunci voi mai găsi, dacă nu, atunci … asta e.

schweppes pineapple coconut Schweppes Pineapple Coconut

Categorie articol [ Alte subiecte ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Schweppes Pineapple Coconut”

 • Severus
  ... a scris la 18 august 2014, 13:06   [#1]

  Super, o să-l încerc!

 • Titi
  ... a scris la 19 august 2014, 1:10   [#2]

  si Kaufland

 • io
  ... a scris la 20 august 2014, 1:45   [#3]

  uita-te pe eticheta cate E-uri are … nimic natural
  io fi iesit formula chimica… de are gustul ala

 • Severus
  ... a scris la 21 august 2014, 13:25   [#4]

  Foarte bun la gust. Am cumparat unul ca m-ai facut curios.
  Recomand trecerea la apa de izvor. :)

  Sucul/Nectarul meu preferat este de Maracuja [ne-amestecat cu mere si alte arome care-i diminueaza gustul], dar e foarte rar, ultima data am gasit in Profi [mai era in Carrefour]. Vi-l recomand, si de altfel e singurul suc mega-bun care vi-l recomand ca si noutate pentru multi dintre voi. E scump, in jur de 10 lei, dar macar odata merita sa-l gustati, e ceva deosebit, l-am descoperit prima data pe insulele PortoSanto si Madeira, unde am fost acum cativa ani.

  Iata cum arata : http://www.carrefo...1l_beckers_bester

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?