Scârbit de politică

Ponta Tariceanu Scârbit de politică

Scârbit de politică

Sunt pur și simplu scârbit de ce se întâmplă în politica dâmbovițeană, mai ales după întâmplările care au avut loc la cel mai înalt nivel al politicii din România în ultimele zile. Iar repulsia resimțită are și nume … ba chiar două, nu numai unul: Ponta și Tăriceanu.
Primul ocupând funcția de prim-ministru al Guvernului României, iar cel de-al doilea fiind președintele Senatului României, al doilea om în stat după președintele României.

Abia acum se vede adevărata față a lui Calin Popescu Tăriceanu, omul care a reușit până acum să-i prostească pe mulți dintre români, cu economia care “duduia” pe vremea lui. În fond, n-a fost nici pe departe meritul lui, a fost o chestiune de pură conjunctură.
De metehnele lui Victor Viorel Ponta am început să aflăm după ce a ajuns la guvernare. Ok, nimeni nu-i perfect, însă n-aș fi crezut ca în România de după 1989 să apară un prim-ministru mai nociv decât Adrian Năstase. Însă a apărut, fiind chiar urmașul politic al infractorului Adrian Năstase.

Cititorii sunt convins că sunt la curent cu noutățile de pe scena politică, drept urmare nu are nici un sens să intru în detalii … Ce-mi este dat să văd în ultimele zile, îmi creează o stare de repulsie față de tot ce înseamnă politicieni români. Parcă refuz să accept realitatea, refuz să accept că poporul acesta a fost capabil să nască astfel de specimene, refuz să cred că toate speranțele românilor care au ieșit în stradă în decembrie 1989, s-au năruit. Este suficient să arunci o privire către Parlamentul României, ca să realizezi că tot ce s-a întâmplat în decembrie “89 a fost în zadar …

parlamentul romaniei Scârbit de politică

Categorie articol [ Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Scârbit de politică”

 • ... a scris la 14 iunie 2015, 9:56   [#1]

  O tara este suma faptelor cetatenilor sai. Iar rezultatul se vede. Puie Monta, un rezultat negativ la o suma cu multi termeni negativi. Oricum, mai multi si mai importanti (in modul) decat cei pozitivi. C-asa vor Latrina 3 si Ro_Hotia_TV. Ca sa nu te lasi manipulat de tembeliziuni, trebuie sa mai si gandesti. Iar romanul, traditional, munceste, dar nu gandeste. Bine, azi nici macar nu mai munceste. Imprumuta Viorel un miliard de euro si romanii deja sunt fericiti fara sa munceasca. Doar DNA-ul ce le mai strica vesnica sarbatoare a prostiei umane.

 • ... a scris la 14 iunie 2015, 13:19   [#2]

  M-am întrebat de multe ori dacă așa zișii “jurnaliști” de la Antena 3 și România TV, chiar sunt convinși în sinea lor de afirmațiile pe care le fac, ori sunt niște simple “tonomate” (ca să citez un celebru personaj…) care fac asta strict pentru că sunt plătiți să facă asta !?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 16 aprilie 2017, 22:50   [#3]

  Iar m-am îmbătat, Dane. Sper să nu te deranjeze faptul că am „curaj” să comentez chestii din trecut. Cred că (prea târziu, desigur) spui exact ce vreau să spun și eu. N-am destule cuvinte …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?