Haz de necaz, pe seama scandalului din PSD!

De zile bune în partidul de guvernământ s-a declanşat o zurbă. Nu-i linişte deloc! Nici nu trecură (vorba olteanului!) prea mult timp de când, bucuroşi nevoie mare, pesediştii se văzură în vârful puterii, că şi începu… scandalul!

Cine a apăsat “butonul de panică”? Păi cine altul de cât şef’ suprem. Dl Liviu Dragnea, cel care, din câte lesne se poate vedea, face şi desface totul. Nu, nu numai în partidul ‘mnealui, ci şi prin Guvern, Parlament ş.a.m.d! Aşa că, tam-nesam, Şefu’, împreună cu celălalt şef (evident, ceva mai mic!), adică dl. Tăriceanu, au declanşat, din senin, o campanie de denigrare a celui care tocmai ‘mnealor îl propuseseră, doar în urma numai cu doar câteva luni, drept Premier! E vorba de dl Grindeanu. Motivul îl ştim cu toţii acum, de când zi de zi, la tv şi radio sau din presa scrisă, ni se tot vorbeşte de… cancan-ul din PSD.

Iordache Dragnea Grindeanu PSD 2017 Haz de necaz, pe seama scandalului din PSD!

Nişte evaluări făcute asupra activităţii tuturor miniştrilor în ceea ce priveşte realizarea programul stabilit de partid, au fost şi zice-se, că sunt principala vină a dl-ui Grindeanu. Realitatea-i însă, cu totul alta! Li s-a pus… pata pe el! Nu prea le-au picat bine vizitele premierului prin străinătaţuri, precum nici cea a dl-ui Iohanis, şi nici atitudinea şefului Executivului vis a vis de statutul de… proxim puşcăriaş a celor doi! Este şi aceasta o părere, o variantă a cauzei ce-a declanşat efectul! Efectul pe care noi, cetăţenii României îl suportăm stresaţi şi îngânduraţi de ceea ce se întâmplă în jurul nostru!

“Ne facem de râs”, spunea deunăzi, pe bună dreptate, până şi fostul premier, Victor Ponta! Nici ecourile din străinătate ale acestui scandal, cum îl numea şi d-na ministru al muncii, nu prea ne sunt favorabile! Şi atunci, ce facem?

Noi, prostimea, aflăm, citim sau auzim şi, oftăm! Restul, personajele principale ale zurbei (ca să nu mai zic, scandal), majoritatea mare a miniştrilor şi-au depus, la ordin, demisiile, 3 miniştri sunt încă de partea d-lui Grindeanu care, la rândul său, a anunţat pe liderii PSD-uli că nu demisionează! Nu, chiar dacă şefii supremi îi tot reproşează neîndeplinirea mai multor măsuri din programul de guvernare. Între timp, trei doamne, ceva mai bătăioase (dar şi mai… arătoase!) speră într-o mult aşteptată numire în locul celui ce-l vor mazilit, iar alţii, puţin mai timizi, tânjesc şi ei la acelaşi scaun de Premier! Deocamdată, şeful cel mare (cât de mult şi-a tot dorit să ajungă!) e încă nehotărât în a alege… norocosul! Ca să-i uşurez decizia, eu (şi poate şi alţii ca mine) l-aş propune pe fostul tovarăş Petru Daeea! A fost şi evaluat “foarte bine”, are origini sănătoase (cine era ca el, cel care, pe vremea lu’ nea Nicu, ţipa la “ţărănimea muncitoare” din Mehedinţi!), e şi arătos! Dacă nu, rămân în rezerva de cadre, reprezentantele de vază ale PSD, adică doamnele Vasilescu, Dan şi Firea (ordinea e aleatorie).

În fine, asta nu-i treaba mea (a noastră) aşa că, mă pregătesc să pun punct. Nu înainte de a nota şi faptul că prin Piaţă (e vorba de Piaţa Victoriei şi nu numai) au început să apară susţinători ai lui Grindeanu, cu fel de fel de îndemnuri, dar şi la fel de diverse şi numeroase zvonuri în ce priveşte aplanarea (sau şi amplorea) scandalului din PSD…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

vVuGWQu Haz de necaz, pe seama scandalului din PSD!

fzvuR2R Haz de necaz, pe seama scandalului din PSD!

tXgFNdS Haz de necaz, pe seama scandalului din PSD!

yGOSw3O Haz de necaz, pe seama scandalului din PSD!

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “Haz de necaz, pe seama scandalului din PSD!”

 • ... a scris la 17 iunie 2017, 12:19   [#1]

  Partea dureroasă în toată treaba asta este că, cel puţin o concluzie poate fi trasă , şi anume: nu există opoziţie! Astfel încât, PSD-ul asigură în acest moment, atât puterea cât şi opoziţia. Aka, un “partid unic” care deţine puterea şi care, îşi face singur opoziţie. Pentru că, cei care ar fi trebuit să asigure opoziţia, sunt inexistenţi.
  Btw, voi aţi mai auzit ceva de USR, de exemplu? Că eu nu…

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 17 iunie 2017, 18:24   [#2]

  La noi, d-le Dan, oricat s-ar parea de curios, nu exista partide, ci doar cateva gasti conduse de indivizi dubiosi, pusi pe capatuiala. Ca-s de… dreapta sau de stanga, n-are importanta! In plus, mai apare cate un personaj, ca de exemplu, dl Dragnea care, odata ajuns acolo unde a dorit, incearca sa-l imite pe Ceausescu! Vrea sa controleze tot, sa stie si sa faca tot, dar in esenta, se incurca si se afunda tot mai mult. Stiti dv proverbul ala, cu pasarea care moare pe limba ei, nu?! O sa vedeti ca asa o sa pateasca pana la urma, chiar si daca mult asteptata lor motiune, va trece-n Parlament! Pana una, alta, la noi, in Romania-i bulibaseala mare!…

 • Severus
  ... a scris la 18 iunie 2017, 19:26   [#3]

  Daca nu faci ce zice Dragnea, esti dat afara din functie, sau daca nu poate, din partid. Iti da un sut daca nu-i asculti porunca. Vrea puterea absoluta, dar nu o va avea.

  Sa-i ajute Domnul lui Dragnea vizavi de proverbul de mai sus. Adica vreau sa-si dea cu stangul in dreptul si sa intre in picaj, unul din care sa nu-si revina.

  Deci domnilor parlamentari, lasati-l pe Dragnea sa mearga inapoi la conacul lui, ca i-a fost de ajuns sa faca jocurile de putere! Jos Dragnea si vasalii lui !

  Poate ajung psdistii la mana lui Iohannis saptamana viitoare :)

  Cum este sa-ti tai craca sub picioare? cam asta face Dragnea.

  In acest moment nu pot decat sa ma amuz de membrii PSD din parlament si guvern :) caci se pare ca lupta de la putere nu se termina niciodata.

  In momentul asta, imi doresc alegeri parlamentare anticipate.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iunie 2017, 20:15   [#4]

  Cum nu există opoziție, Dane? Toți politicienii se opun mersului firesc al lucrurilor, așa că opoziție avem cu nemiluita. De-aia s-a ajuns ca partidul de guvernământ să-și pună singur piedică. S-au împiedicat de propriile lor minciuni și-acum încearcă să dreagă busuiocul.

  Părerile mele despre Dragnea, Ponta, Grindeanu și compania le știi, că de-aia le scriu pe-aici. Toată tevatura asta cu „criza politică fără precedent” e o încăierare între lupi pentru „poziția” de mascul alfa din haită. Oricare dintre ei o obține, noi tot iepuri rămânem.

  Am votat USR și (pentru că am fost reprezentatul lor în una din cele două secții de votare din comună) am „privilegiul” să le citesc informările primite săptămânal pe mail. E prea mult să spun „citesc”. Apăsarea butonului „delete” e tot ce mai pot face pentru ei. În naivitatea mea am crezut că și iluziile folosesc la ceva…

 • ... a scris la 18 iunie 2017, 20:34   [#5]

  Cam asta e cu USR-ul… cam după cum zice şi piesa următoare:

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iunie 2017, 21:13   [#6]

  Proverbul cu pasărea e valabil, Marc. Dar ce ne facem când una moare și alta îi ia imediat locul, renăscută din propria-i cenușă?

  Moțiunea asta de cenzură depusă de PSD e un nonsens absolut. Niciun partid clădit pe fundamentul democrației nu poate ajunge vreodată într-o atare situație după doar jumătate de an de la „victoria zdrobitoare” consemnată la urne.

  Oh, păcatele mele! Iară’ scriu despre democrație când ar fi mult mai util să-mi văd de berea cea de toate zilele. Ca să nu las fraza neterminată, amintesc un proverb după care mă ghidez: „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. Adaptat la realitatea românească, sună cam așa: „de îl satisface, f…l cât îi place”.

  Rezultatul moțiunii nu schimbă deloc situația. Jocheii rămân în șa iar noi cu zăbala în gură, obligați să sărim peste obstacole în așteptarea raniței umplute cu alte promisiuni electorale…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iunie 2017, 21:26   [#7]

  Piesa e faină, chiar excelentă, da’ nu turna „gaz pe foc” doar pentru că susțin USR…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iunie 2017, 22:25   [#8]

  Dacă te opui cuvântării lui Dragnea nu mai ești cetățean, amice Severus. Te dă afară din partid, din țară, din Europa, din lume, din galaxie și din Univers.

  C-așa-i cu libertatea cuvântului: ești liber să spui doar ce le place să audă mai marilor zilei. Mârâielile nu sunt admise…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iunie 2017, 22:28   [#9]

  Și un post-scriptum, Severus: de ce ți-ai dori alegeri anticipate când rezultatul e cunoscut? PSD e Dumnezeul nostru…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 iunie 2017, 12:20   [#10]

  Ca să vă mai descrețesc frunțile, postez câteva glume primite de la un prieten:

  Eu am să votez cu SRI-ul, pentru că oamenii de acolo ascultă ce zic votanții și după alegeri, nu numai în campanie…

  Alegeri libere
  Ion Iliescu e așa de bătrân încât are Biblia cu autograf…

  Best of the week (și nu numai)
  – Vi s-au făcut vreodată raze X?
  – Raze X nu, răspunse tânăra. Dar ultra-violată am fost deja…

  Dragă dle Murphy,
  Cu plăcere vă informăm că biopsia zonei roșii de pe penisul dumneavoastră a infirmat posibilitatea cancerului. Era ruj de buze. Regretăm profund amputarea.

  Criza imigranților
  – Doamnă Merkel, o mulțime mare de oameni așteaptă la granițele
  Germaniei.
  – Sirieni? Lasă-i sa intre!
  – Nu, sunt germani, vor sa iasă!

  De la exodul musulmanilor în Europa, numai lucruri bune s-au abătut
  asupra României în ultima vreme:
  1. Europenii nu se mai plâng de români.
  2. Țiganii cu cetățenie română sunt confundați cu musulmanii în
  toată Europa.
  3. Ungaria a văzut, în sfarșit, unde e granița cu România.

  – Aceasta este Minerva.
  – Și acolo, în spate, statuia aia, este soțul ei?
  – Nu… Ea n-a avut soț. Ea a fost zeita înțelepciunii!

  Doctorul vizitează pacienții din salon:
  – Și cum vă merge azi, domnule Popescu?
  – Rău de tot, nu mai am poftă nici de ceea ce mi-ați interzis
  dumneavoastră.

  Soțul merge cu soția la un plastician, unde aceasta urma să
  sufere o operație estetică. Medicul, în timp ce doamna intra în sala de
  operație, se adresează soțului:
  – Veniți peste două ore și veți căpăta o cu totul altă femeie!
  – M-aș bucura foarte mult, dar vă rog să fiți discret, să nu
  afle nevastă-mea.

  Un adevărat minibar i se înfăţişează ochilor: pahare de cristal,
  vin de cea mai bună calitate, bere Guiness, ţigări şi bomboane cu
  cremă de lichior iar pe pereţi postere cu doamne nu prea
  îmbrăcate şi dotate din plin. La un moment dat îl aude pe preot
  venind:
  – Iartă-mă, părinte, că nu m-am mai spovedit de foarte multă vreme. Dar îmi place ceea ce văd: confesionalul arată mult mai
  atrăgător decât înainte!
  – Ieşi afară, idiotule, răspunse preotul, ai intrat pe partea mea!

  și unele scurte….
  * Am văzut pe NatGeo Wild. Femela păianjen îşi devorează
  partenerul imediat după actul sexual. Nu înţeleg de ce, la om,
  procesul durează toată viaţa…

  * După ce au inventat încetinitorul de particule, cercetătorii
  ardeleni care au zguduit lumea științei, au inventat și particula
  care doar șade…

  * Domnule, aveți 103 ani, care este secretul longevității
  dumneavoastră? N-am bani de înmormântare…

  * Replică de agăţat în 2017: – Vrei să mergem la mine să fumăm?

  * Singurul motiv pentru care sunt grăsuț este pentru că un corp
  slăbuț nu ar putea susține atâta personalitate.

  * Alo, 112? Am un camion în stânga, o maşină de pompieri în dreapta, un rinocer în faţă şi doi delfini în spate. Ce să fac?
  Te dai jos din carusel şi altă dată să nu te mai îmbeţi ca porcu’!

  * Şoricelul vede lilieci: – Uite, mamă, îngeraşi!

 • Andrei
  ... a scris la 19 iunie 2017, 12:56   [#11]

  :)) tare!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?