Sărbători fericite!

sarbatori fericite 2013 Sărbători fericite!

Sărbători fericite!

Doresc să urez tuturor cititorilor acestui blog, Sărbători Fericite alături de cei dragi! Să lăsăm la o parte toate grijile, necazurile şi supărările care inevitabil ne bântuie uneori viaţa şi să ne bucurăm de aceste sărbători de iarnă împreună cu familia, cu prietenii, alături cei dragi …

În pofida faptului că suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, online-ul “funcţionează”, păstrează “conexiuni”, cu alte cuvinte “online-ul” nu “este în concediu”, drept urmare “activitatea” va continua şi pe acest blog, în toată această perioadă.
Comentariile voastre sunt binevenite, la fel ca oricând …

Vă doresc un Crăciun Fericit !

sarbatori fericite Sărbători fericite!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 24 decembrie 2013 in categoria Concedii, vacante. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Sărbători fericite!”

 1. Severus

  Mercy la fel si petreceri faine îţi doresc.

 2. Maica Avraamia

  Va multumesc pentru urari. Mie nu imi place sa spun Craciun fericit. Dar va spun Hristos S-a nascut, si Sfanta Nastere a Pruncului nascut in ieslea cea saraca, ca pe noi sa ne mantuiasca, sa va daruiasca aceeasi bucurie pe care a adus-o Nasterea Sa intregii lumi. Fara Nasterea Sa in ieslea saraca si fara Jertfa de pe Cruce nu am fi fost astazi atat de fericiti si bucurosi. Multa, multa sanatate si multe, multe bucurii intru Pruncul Iisus.

 3. Francisc

  Urăsc sintagma ”sărbătorile de iarnă” și mă mir că o folosești în rândurile scrise. Oricum, îți doresc un Crăciun fericit, alături de cei dragi, și un an nou mai bun decât cel pe care l-am lăsat în urmă. Să fii iubit… LA MULȚI ANI!…

 4. forumdefotografie.com

  sarbatori fericite!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite